Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da taraftarlar depremzede çocuklara kırtasiye ürünleri dağıttı

Hatay'da taraftarlar depremzede çocuklara kırtasiye ürünleri dağıttı

Hatayspor ve Mersin İdman Yurdu taraftarları, konteyner kentlerde yaşayan depremzede çocuklara kırtasiye malzemesi dağıttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hatay'da taraftarlar depremzede çocuklara kırtasiye ürünleri dağıttı
KAYNAK: İHA

Hatayspor ve Mersin İdman Yurdu taraftarları, depremzede çocuklara kırtasiye malzemesi dağıtarak örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası Hatay'da evleri yıkılan vatandaşlar konteyner kentlere yerleşmişti. Taraftarlar, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde bu çocukları unutmamak adına harekete geçti.

Hayırseverlerin Destekleriyle Kırtasiye Yardımı

Taraftarlar, hayırseverlerin katkıları ve kendi çabalarıyla topladıkları kırtasiye malzemelerini Antakya ilçesinde yer alan İzmir konteyner kent ve Konya konteyner kentte yaşayan depremzede çocuklara ulaştırdı. 

Taraftar Grupları Bir Araya Geldi

Bu anlamlı projede Hatayspor Old School taraftar grubu ile Mersin İdman Yurdu taraftarları güçlerini birleştirerek, sosyal yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergiledi. İki takım taraftarları, depremzede çocukların yüzünü güldürmek adına gönüllü olarak çalıştı.

Eğitim Öncesi Destek Devam Edecek

Taraftarlar, kırtasiye malzemesi dağıtımını sadece bu yardımla sınırlı bırakmayacaklarını belirterek, depremzede çocuklar için eğitim dönemi boyunca desteklerinin süreceğini ifade ettiler. Yardım kampanyalarının devam edeceği ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kumluca’daki Zarar Ortaya Çıktı

Kumluca’daki Zarar Ortaya Çıktı