Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Mersin Mersin'de yılbaşı hediyeleri üretici kadınlardan!

Mersin'de yılbaşı hediyeleri üretici kadınlardan!

Mersin'deki üretici kadınlar, el emeği ürünlerini uygun fiyatlarla yeni yıl hediyesi almak isteyen vatandaşların beğenisine sundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de yılbaşı hediyeleri üretici kadınlardan!
KAYNAK: İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kadın elinden üretimi destekleyerek, kadın emeğine vurgu yapmak ve kadınlara yeni gelir kapıları oluşturmak amacıyla kent genelinde üretici kadın stantlarına bir yenisini daha ekledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen üretici kadın stantları, bu kez yeni yıl çerçevesinde bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerle buluşacak.

Mersin'de Yılbaşı Hediyeleri Üretici Kadınlardan!

Yeni yıl temalı ürünler ve hediyelik süs eşyaları

31 Aralık akşamına kadar devam edecek etkinlikte, üretici kadınlar el emeği yeni yıl temalı ürünleri ve hediyelik süs eşyalarıyla stantlarını süsleyecekler. Bu özel etkinlikle, kadınlar hem el emeği ürünlerini sergileme fırsatı bulacak hem de yeni yıl alışverişini kadın girişimcilere destek olarak gerçekleştirebilecekler.

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyorlar

Üretici kadınlar arasında yer alan Tülay Pekol, ürünlerinden elde ettiği gelirin bir kısmını sokak hayvanlarına, kimsesiz çocuklara ve engelli bireylere ayırdığını belirtti. Pekol, ayrıca, 'Hem evime büyük bir katkı sağlamış oluyorum hem de bütçemin bir kısmını ayırdıktan sonra sokak hayvanlarına, kimsesiz çocuklara, engelli arkadaşlarımıza destek oluyorum' dedi.

Mersin'de Yılbaşı Hediyeleri Üretici Kadınlardan!

Üretici kadınlardan çağrı var

Bankacılık sektöründen ayrılıp hobilerine yönelen ve Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde gelir elde etmeye başlayan üretici kadınlardan Esin Özöksüz, yılbaşı konseptiyle ilk kez stant açtığını belirtti. Yılbaşı temalı ürünlerini sergileyen Özöksüz, 'Tüm üretici kadınlarla yılbaşı sonuna kadar buradayız. Sabah 10.00 akşam 22.00 saatleri arasında bütün Mersinlileri standımıza bekliyoruz' şeklinde çağrıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emil Forsberg New York Red Bulls'a transfer oldu

Emil Forsberg New York Red Bulls'a transfer oldu