Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi olay oldu! İsmail Hacıoğlu mu, Cem Karaca mı?

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi olay oldu! İsmail Hacıoğlu mu, Cem Karaca mı?

İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca'yı canlandırdığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi afişi sosyal medyada gündem oldu. Afişteki kişinin İsmail Hacıoğlu mu yoksa Cem Karaca mı olduğu konusundaki tartışmalar, merak uyandırdı. Afiş, büyük benzerlik nedeniyle sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi olay oldu! İsmail Hacıoğlu mu, Cem Karaca mı?

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği, danışmanlığını Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca'nın yaptığı film, sosyal medyada paylaşılan afişiyle gündeme oturdu. Afişte Cem Karaca'yı canlandıracak olan İsmail Hacıoğlu'nun yer alıp almadığı konusu, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Birbirlerine olan dikkat çekici benzerlik nedeniyle bazı kullanıcılar, afişte Cem Karaca'nın eski bir fotoğrafının mı kullanıldığını sorgulayarak, "Bu kadar benzerlik olabilir mi?" yorumlarını yaptılar. Çekimleri devam eden filmde, baba Mehmet Karaca'ya Fikret Kuşkan, anne Toto Karaca'ya ise Yasemin Yalçın hayat verecek. Oyuncu kadrosunda ise Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimler bulunuyor. Filmin, 19 Ocak 2024 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

Öne çıkan bir diğer detay ise dünyaca ünlü yıldız Macklemore'un İsrail'e yönelik sert eleştiriler içeren bir açıklama yapması oldu. Macklemore'un bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı buldu.

eFDgW_1699177851_1919

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bisikletle gelin almaya gittiler

Bisikletle gelin almaya gittiler