Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Murat Dalkılıç ve Edda Dora'nın İki Yıllık Aşkı Sona Erdi!

Murat Dalkılıç ve Edda Dora'nın İki Yıllık Aşkı Sona Erdi!

Pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç, iki yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Edda Dora ile yollarını ayırdı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Murat Dalkılıç ve Edda Dora'nın İki Yıllık Aşkı Sona Erdi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç, iki yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Edda Dora ile yollarını ayırdı. Ayrılık sonrası her iki taraf da duygusal paylaşımlarda bulunurken, sosyal medya hesaplarından dikkat çeken hareketler geldi.

İlişki Bitti, Herkes Kendi Yoluna Gitti

Murat Dalkılıç ve Edda Dora'nın aşkı sona erdi. İlişkinin bittiğini ilk duyuran isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Edda Dora oldu. Dora, İngiltere’ye döndüğünü paylaşarak ayrılığı dolaylı olarak doğruladı.

Murat Dalkılıç ise ayrılık sonrası, Instagram hesabından "Sabahın beş otuzunda seni bırakıp gidiyorum çünkü yoksun" şeklinde duygusal bir not paylaştı. Bu paylaşım, hayranlarının dikkatini çekti.

 Anılar Silindi, Dövmeler Kaldı

Ayrılığa rağmen, ikili henüz birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarmadı. Ancak, birlikte çekildikleri fotoğrafları hesaplarından sildikleri gözlendi. Çiftin, ilişki sürecinde birbirlerine duydukları aşkı göstermek amacıyla yaptırdıkları dövmeler ise hala vücutlarında duruyor. Edda Dora'nın vücudunda kırmızı, Murat Dalkılıç'ın ise siyah koi balığı dövmesi bulunuyor.

İki Yılın Ardından Gelen Ayrılık

Sürekli aşklarını açıkça dile getiren çift, ani ayrılıklarıyla hayranlarını şaşırttı. İki yıl süren bu ilişki, özellikle magazin dünyasında sık sık konuşulmuş, çiftin uyumu övgü toplamıştı. Ayrılık sonrası ise ikili, kendi yollarına devam etmeyi tercih etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Victor Moses İngiltere'ye Geri Döndü

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Victor Moses İngiltere'ye Geri Döndü