Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Ankaralı Turgut’a ne oldu? Hastalığı ne aşamada?

Ankaralı Turgut’a ne oldu? Hastalığı ne aşamada?

Uzun bir süredir kanserle büyük bir mücadele içinde olan ünlü türkücü Ankaralı Turgut'un Gülben Ergen'le olan fotoğrafındaki son hali hayranlarını üzdü. İşte Ankaralı Turgut'un sağlık durumu hakkında detaylı bilgi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankaralı Turgut’a ne oldu? Hastalığı ne aşamada?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara türkülerinin ünlü ismi Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş, akciğer kanseriyle mücadele ediyor. Maddi zorluklar nedeniyle "akıllı ilaç" tedavisini alamadığını belirten sanatçı, sevenlerinden ve sanat camiasından destek bekliyor.

2017 YILINDA TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Ankaralı Turgut adıyla bilinen Turgut Karataş (61), geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılmasıyla sevenlerini endişelendirmişti. Ankaralı Turgut'un kızı, babasının hasta yatağındaki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerinden dua istemişti. Turgut Karataş'ın kızı, "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyorum" dedi. Ankaralı Turgut’un bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmamıştı. Şarkıcı ve söz yazarı Ankaralı Turgut, solunum yollarında kalıcı tıkanıklık ve nefes darlığına yol açan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle 2017 yılında hastanede tedavi görmüştü. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden türkücünün 1,5 ayda 13 kilo verdiği öğrenildi.

GÜLBEN ERGEN'DEN ANKARALI TURGUT'A DESTEK

Gülben Ergen meslektaşı Ankaralı Turgut'a sahip çıktı. Kızının evine taşınan Karataş'ı ziyaret eden Ergen, ünlü türkücünün yaşadığı sıkıntıları ve son halini paylaştı.

Gülben Ergen'in Ankaralı Turgut'la paylaşımı şu şekilde; Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı umuzsun bizim.
Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş.
Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş.
Kızının evine taşınmış.
Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor.

Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor.

Yanındayım değerli Turgut"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Narin soruşturmasında annesi ve ağabeyi dahil 9 tutuklama

Son dakika! Narin soruşturmasında annesi ve ağabeyi dahil 9 tutuklama