Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Bülent Şakrak ve Esra Akpınar Ayrıldı mı? Esra Akpınar'dan Şaşırtan Yatak Pozları

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar Ayrıldı mı? Esra Akpınar'dan Şaşırtan Yatak Pozları

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın geçtiğimiz yıl Ceyda Düvenci ile olan evliliğini sonlandırmasının ardından ilişkisine başladığı Esra Akpınar ile ayrıldığına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. İşte o sorunun cevabı haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bülent Şakrak ve Esra Akpınar Ayrıldı mı? Esra Akpınar'dan Şaşırtan Yatak Pozları
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın geçtiğimiz yıl Ceyda Düvenci ile olan evliliğini sonlandırmasının ardından ilişkisine başladığı Esra Akpınar ile ayrıldığına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sekiz aydır birlikte olan çiftin ayrıldığı haberleri yayılınca, sosyal medyada birbirlerini takibi bıraktıkları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildikleri bildirildi.

Esra Akpınar'ın İddialı Paylaşımı

Ayrılık iddialarını ne yalanlayan ne de doğrulayan çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bıraktıktan sonra, Esra Akpınar'ın dikkat çeken bir paylaşımı gündem oldu. Esra Akpınar, sosyal medya hesabından yatakta sere serpe verdiği pozları paylaştı ve "Bana bak, şeymişim ben Barbara Palvin" notunu düştü. Bu paylaşım, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Bülent Şakrak'tan Beğeni

Akpınar'ın paylaşımı, eski sevgilisi Bülent Şakrak tarafından da beğenildi. Şakrak'ın bu beğenisi, ayrılık iddialarının ardından çiftin arasındaki ilişkinin durumunu merak ettirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan bu etkileşim, hayranlar ve medya tarafından geniş bir şekilde ele alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Altıeylül'de mahkemeden satılık 342 m² arsa

Balıkesir Altıeylül'de mahkemeden satılık 342 m² arsa