Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Kültür Sanat 2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri!

2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri!

2023 yılına veda ederken, televizyon dünyasında unutulmaz anlar yaşatan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran birçok dizi izleyiciyle buluştu. Kimi yapımlar gerçek yaşam öykülerini gözler önüne sererken, kimi diziler de dikkat çeken olay örgüleriyle gündeme geldi. 7'den 70'e her kesime hitap eden, geniş bir izleyici kitlesine sahip olan diziler arasında öne çıkan yapımları sizler için derledik. İşte 2023'ün en çok konuşulan dizileri:

2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 1
/ 7
7. Çöp Adam: Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu Buluşturan Duygusal Hikaye İlk bölümü 30 Kasım 2022 tarihinde yayımlanan "Çöp Adam," Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı bir yapım. İki sezon boyunca izleyenleri etkileyen dizi, duygusal hikayesi ve güçlü performanslarıyla izleyicilerin gönlünde taht kurdu.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 2
/ 7
6. Arka Sokaklar: Uzun Soluklu Dizilerden Birinin Dönüşü Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından "Arka Sokaklar," geçtiğimiz yıl ani bir veda sonrasında bu yıl 18. sezonuyla ekranlara bomba gibi döndü. Yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla dizi severlerden yoğun ilgi gören Arka Sokaklar, yeni sezondaki ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 3
/ 7
Gönül Dağı: Reyting Sıralamasında Her Cumartesi Zirvede TRT1 ekranının sevilen yapımlarından biri olan "Gönül Dağı," Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün başrolde yer aldığı, reyting sıralamasında her cumartesi günleri zirveye yerleşen bir dizi.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 4
/ 7
4. Aile: Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Oyunculuk Performansıyla Adından Söz Ettiren Yapım Yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın üstlendiği, senaryosunu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay'ın kaleme aldığı "Aile," 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayarak izleyenleri ekran başına kilitledi. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı dizi, özellikle oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 5
/ 7
3. Kuzgun: Dipsiz Karanlık - Cinayet Masası Komiserinin Mücadelesi Berk Hakman'ın başrolünde yer aldığı "Kuzgun: Dipsiz Karanlık," doğuştan gelen “kötülüğü görme ve açığa çıkarma” yeteneğine sahip cinayet masası komiseri Mehmet Kuzgun'un hikayesini konu alıyor.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 6
/ 7
2. Yalı Çapkını: Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in Başrolde Parladığı Yılın Aranan Dizisi 2023 yılının en çok aratılan dizisi konumunda olan "Yalı Çapkını," Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı ve her hafta reytinglerde yarışarak gün birincisi olmayı başaran bir yapım.
2023'ün En Çok Konuşulan Dizileri! 7
/ 7
1. Kuruluş Osman: Osmanlı Tarihini Sürükleyici Bir Öyküyle Buluşturan Fenomen Dizi İlk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan ve Osmanlı tarihini sürükleyici bir öyküyle izleyiciyle buluşturan "Kuruluş Osman," her sezon büyük beğeni topluyor. Senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği dizi, tarihi, aksiyonu, macerayı, kurguyu ve dramı bir araya getirerek izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak:İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sarıkamış şehitlerinin kardan heykelleri yapılıyor

Sarıkamış şehitlerinin kardan heykelleri yapılıyor