Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Özgür Özel'den vatandaşa Hamas izahati: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Özgür Özel'den vatandaşa Hamas izahati: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

CHP Lideri Özgür Özel, Manisa'da vatandaşlarla bayramlaşırken bir kişinin Hamas ithamına yanıt verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı'nı baba ocağı Manisa'da geçiriyor. Bayram namazını Hatuniye Camisi'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaşan Özel, bir vatandaşla Hamas tartışması yaşadı.

Camiden ayrılmadan tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eden CHP Lideri Özgür Özel, Filistin başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde insanlığa karşı işlenen suçların son bulmasını diledi.

Dünyadaki bütün ülkelerin Filistin devletini tanımasını ve İsrail'in işlediği insanlık suçuna, katliamlarına ve soykırımına karşı sert tedbirlerin artık alınmasını dileyen Özgür Özel, 'Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi yurtta barış istiyoruz, dünyada barış istiyoruz. Bu güzel bayram gününden sonra artık ne ülkemizde ne dünyanın herhangi bir yerinde çocukların, annelerin gözyaşı olmasın, savaşlar olmasın. Bundan sonra herkes barış içinde yaşasın temennisini taşıyoruz.' dedi.

Bir vatandaşın 'İsrail'e tepki gösteriyorsunuz ancak Hamas'ı da terör örgütü olarak değerlendiriyorsunuz' sözleri üzerine Özel şunları söyledi: 'Beni bir dinle de bayram sabahı. Ben dünyadaki 119 ülkeye mektup yazdım. Ne dedim biliyor musun, 'Filistin'i tanıyın' dedim. İspanya, Filistin'i tanıdıysa benim mektubumla tanıdı. Bugün de biz gece uyurken üzerimize bomba atsalar ne olursa aynı şey. O da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor, o da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor. Ben Filistin tanınsın, özgür olsun diye dünyadaki her tarafı geziyorum ve Cumhurbaşkanı bana teşekkür etti, 'sen Filistin için mücadele ediyorsun' diye. O yüzden bayram sabahı ne konuştuğunu bil de konuş, tamam mı?'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır’da 300 dönüm ekili buğday yandı

Diyarbakır’da 300 dönüm ekili buğday yandı