Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Bahçeli MHP Kurultayı'na kolu sargılı geldi! Erdoğan'a çağrıda bulundu: Ayrılamazsın

Bahçeli MHP Kurultayı'na kolu sargılı geldi! Erdoğan'a çağrıda bulundu: Ayrılamazsın

MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı'nı Ankara'da gerçekleştirdi. Kongreye kolu sargılı gelen Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine de yanıt verdi. Bahçeli 11. kez Genel Başkan seçildi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçeli MHP Kurultayı'na kolu sargılı geldi! Erdoğan'a çağrıda bulundu: Ayrılamazsın
KAYNAK: İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 14. Olağan Büyük Kurultay ile partinin genel başkanını seçmek ve gelecek dönem stratejilerini belirlemek üzere bir araya geldi. Kurultay süreci, ilçe kongrelerinin 27 Eylül'de tamamlanması ve il kongrelerinin ise 18 Kasım'da sona ermesiyle başlamıştı. MHP'nin merakla beklenen büyük kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kurultayın ana sloganı ve teması 'Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin' ve 'Ülkümüz ömür boyu candan öte' olarak belirlendi.

Bahçeli Oy Birliğiyle Yeniden Genel Başkanlığa Seçildi

Bahçeli Oy Birliğiyle Yeniden Genel Başkanlığa Seçildi

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda oy verme işlemi sona erdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Devlet Bahçeli’nin yeniden genel başkanlığa seçildiğini duyurdu. Salonda hazır bulunan bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi.

Bahçeli Kongreye Kolu Sargılı Geldi

Bahçeli Kongreye Kolu Sargılı Geldi

MHP Lideri Devlet Bahçeli kongreye kolu sargılı bir şekilde çıktı. Bahçeli'nin kongre öncesinde ters bir hareket yaptığı ve omzunu incittiği belirtildi: 'Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun.kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun.' 

Bahçeli Mhp Kurultayı'na Kolu Sargılı Geldi 3

Bahçeli'den Erdoğan 'Son Seçim' Çağrısı: Ayrılamazsın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz haftaki, 'Bu benim son seçimim' sözlerine yanıt veren Devlet Bahçeli, 'Basından öğrendiğim kadarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah ve tahrik unsuru olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; ayrılamazsın Türk milletini yalnız bırakamazsın.  O yüzden Cumhur ittifakı olarak yanıdayız, beraberiz. Yeni yüz yılın kurtarcı lideri olarak sizi göremek istiyoruz. Allaha emenet olun' çağrısında bulundu.

Bahçeli Mhp Kurultayı'na Kolu Sargılı Geldi (2)

Yönetim Kurulları Seçimi

Kurultayda, Genel Başkan ile birlikte 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçimi gerçekleştirildi. Ardından MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturuldu. Ayrıca, 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de seçildi. 

Mhp'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı (3) Result

Devlet Bahçeli'nin Adaylığı

MHP lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlık için aday gösterildi. 

Mhp'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı (2) Result

MHP MYK'ya 43 Yeni isim Seçildi

14. Olağan Büyük Kurultayı'ndaki seçimde 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulunun 43'ü yeni isimlerden oluştu. MHP MYK'ya; Edip Semih Yalçın, İsmet Büyükataman, Feti Yıldız, İzzet Ulvi Yönter, İsmail Faruk Aksu, Mustafa Kalaycı, Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, Yaşar Yıldırım, Kamil Aydın, İsmail Özdemir, Filiz Kılıç, Pelin Yılık, Tamer Osmanağaoğlu, Bahadır Bumin Özarslan, Fatih Çetinkaya, Abdurrahman Başkan, Mehmet Celal Fendoğlu, Hayati Arkaz, Özgür Bayraktar, Murat Kotra, Davut Haskırış, İbrahim Özbay, Ali Uçak, Seçkin Odabaşı, Ahmet Kürşat Azkur, Turan Şahin, Turan Şener, Volkan Uygunuçarlar, Ahmet Selim Yurdakul, Fevzi Altuntaş, Yavuz Tellioğlu yeniden seçildi.

MYK'ye seçilen 43 yeni üye ise şunlardan oluşuyor: Vahit Kayrıcı, Levent Uysal, İlyas Topsakal, Ekrem Gökay Yüksel, Muhammet Levent Bülbül, Konur Alp Koçak, Yücel Bulut, Fevzi Zırhlıoğlu, Cemal Akın, Zühal Topcu, Hasan Kalyoncu, Erkan Haberal, Muhammet Hanifi Macit, Güzide Çıpan, Metehan Özkan, Mustafa Ertekin, Emine Güven Öztürk, Esma Özdaşlı, Osman Gür, Timur Şerif Şaşmaz, Abdülaziz Sekban, Tamer Çakıroğlu, Hüseyin Zafer Gülseven, Hüseyin Korkmaz, Utkucan Yıldırım, Hayri Bulut, Hümmet Tatar, Bünyamin Köken, Mustafa Çavuş, Metin Arı, Mustafa İzgioğlu, Umut Bağlı, Nazif Koray Nügü, Birol Gür, Mahmut Cüneyt Göz, Şahin Kartal, Fatih Tatlısu, Necdet Öztürkçü, Muhammet Fatih Yaşar, İlker Yücel, Özmen Alp Giray Erdemir, Özer Karakayacı ve Ali Yıldız.

Öte yandan Merkez Disiplin Kuruluna; Abdullah Bahadır Alperen, Kürşat Türker Ercan, Ahmet Korhan Mastı, Hilal Elmas, Tülin Tuncay, Nihat Ünver, Fikret Gökberk Osmanağaoğlu, Hatice Akkaya ve İlker İpek seçildi. Kurultayda 25 yedek MYK üyesi ile 5 yedek MDK üyesi de belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Devrilen Dorse Alev Alev Yandı!

Bursa'da Devrilen Dorse Alev Alev Yandı!