Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Kulislerde dolaşan iddia: Erbakan AKP’den Konya’yı istiyor

Kulislerde dolaşan iddia: Erbakan AKP’den Konya’yı istiyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede, iddialara göre Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için talepte bulunduğu konuşuluyor. Ancak kulislerde dolaşan söylentilere göre, Erdoğan'ın tercihinin mevcut başkanından yana olabileceği ifade ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kulislerde dolaşan iddia: Erbakan AKP’den Konya’yı istiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önceki gün bir araya gelen Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, yerel seçimler öncesinde İstanbul ve Ankara'da AKP'yi destekleme karşılığında Konya'nın YRP'ye bırakılmasını talep ettiği iddia ediliyor.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Konya'nın YRP için önemli bir kent olduğu ve Refah Partisi'nin kurucusu Necmettin Erbakan ile özdeşleştiği belirtilerek, bu talebin dile getirildiği ifade ediliyor. Ancak kulislerde dolaşan söylentilere göre, Erdoğan'ın tercihinin bir dönem cumhurbaşkanlığı kabinesi için adı geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan yana olduğu konuşuluyor.

ERDOĞAN HÜDAPAR LİDERİYLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün HÜDAPAR (Hür Dava Partisi) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüşme gerçekleştirmişti. Görüşme, AKP Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak yaklaşık 1 saat sürmüştü. Yapıcıoğlu, toplantının yerel seçimlere dair konuları ele almak amacıyla gerçekleştiğini ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Dilara biyografisi

MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Dilara biyografisi