Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Kepez ve Muratpaşa’da son durum

Kepez ve Muratpaşa’da son durum

Kepez ve Muratpaşa’da olağanüstü kongre yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) adaylara ilişkin kulisler hızlandı. Kulislerden yansıyan bilgiye göre Kepez’de Halil Bahar, Servet Yıldız ve Rafet Çiloğlu’nun toplanıp, birkaç ismi değerlendirdi, değ

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez ve Muratpaşa’da son durum

Kepez ve Muratpaşa’da olağanüstü kongre yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) adaylara ilişkin kulisler hızlandı. Kulislerden yansıyan  bilgiye göre Kepez’de Halil Bahar, Servet Yıldız ve Rafet Çiloğlu’nun toplanıp, birkaç ismi değerlendirdi, değerlendirmede CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Önder Kurnaz isminin öne çıktı. Bu arada Kepez İlçe eski Başkanı Alican Deveci’nin desteklediği Garip Erdoğan’ın da adaylığına net gözüyle bakılıyor.

Muratpaşa’da ise Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal,  İl eski Başkanı Devrim Kök, Ercan Erkan cephesinin adayı olduğu ileri sürülen Ahmet Kumbul netleşti gibi. Kumbul, bugün basın açıklaması yapıyor.

Ancak Kumbul’un adaylığına karşı bazı mahalle sorumluları da önceki gün akşam toplantı yaparak Turgut Akın’ı aday çıkarma aşamasına geldi.

İl Örgütünü destekleyen cephede ise Muratpaşa için Tuncay Ercenk, Adnan Yıldız, Özgül Bahçe, Recep Durmasür, Mustafa Öztürk isimleri kazanacak adayların değerlendirdiği bildiriliyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Özgür basın susturulamaz”

“Özgür basın susturulamaz”