Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Kulis İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklıyor

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklıyor

2024 yerel seçimlere hazırlanan İYİ Parti, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını açıklayacağı tarihi bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklıyor

İYİ Parti, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu'nun yaptığı açıklamaya göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın (Tarih) saat 14.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını kamuoyu ile paylaşacak.

Akşener'in açıklamasına göre, aday tanıtım etkinliği İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek ve basın mensupları da etkinlikte yer alacak. İYİ Parti, Ankara'da seçmenlere sunduğu projeler ve vizyonuyla dikkat çeken bir ismi büyükşehir belediye başkan adayı olarak belirleyerek seçim çalışmalarına hız kazandırmayı amaçlıyor.

İYİ Parti, bugüne kadar 12 büyükşehir, 17 il, 175 ilçe ve 20 belde belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaştı. Parti, seçim sürecinde adaylarını özenle seçerek, şeffaf bir şekilde açıklamaya devam ediyor. Aday tanıtım etkinliğinin ardından Ankara'da seçim atmosferi daha da kızışacak ve İYİ Parti'nin stratejileri merakla beklenen bir konu olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Sincan'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Sincan'da icradan satılık 3+1 daire