Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP'den kritik Ankara çıkarması

CHP'den kritik Ankara çıkarması

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, bazı ilçe başkanlarını arayarak Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapmak üzere Ankara'ya davet etti. İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'den kritik Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Büyük Kurultay öncesi devam eden il kongrelerinde yaşanan kavga görüntüleri sonrası 8 Ekim Pazar günü yapılacak Antalya il Kongresi için ‘uzlaşı adayı’ arayışı başladı. İlk açıklamayı gazetemize yapan CHP Antalya İl eski Başkanı, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine Antalya’yı toparlama görevi verdiğini kaydederek, ilk toplantıyı 19 Eylül Salı günü saat 14.00’te CHP Antalya İl Başkanlığı’nda yapmıştı. İkinci toplantı şimdilik gözükmezken 25 Eylül Pazartesi günü kurulan iletişim ağı üzerinden uzlaşıda isimlerle ilgili çalışma yapılacak.

BAŞKANLAR ANKARA YOLCUSU

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, 8 Ekim'de yapılacak İl Kongresi için adaylığını resmi olarak ilan etmese de ilçe ziyaretleriyle adaylık çalışması yürüttü. Edinilen bilgiye göre Başkan Cengiz, bazı ilçe başkanlarını arayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapmak üzere Ankara'ya davet ett. Buna göre Başkan Cengiz de kendi adaylık kulisi için ilçe başkanlarıyla Genel Merkez'de olacak. Antalya Milletvekili Mustafa Erdem ise bu akşam işlerini tamamlarsa Ankara yolcusu. Erdem, bu ziyaretten bilgisi olmadığını kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Süleyman Soylu'nun arkasında

MHP Süleyman Soylu'nun arkasında