Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis CHP Bilecik belediye başkanlığını kaybetti

CHP Bilecik belediye başkanlığını kaybetti

Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerinde, İYİ Parti'nin destek vermediği CHP belediyeyi kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Bilecik belediye başkanlığını kaybetti

Bilecik'te bugün gerçekleştirilen Belediye Başkanlığı seçimleri sonuçlandı. İYİ Parti'nin destek vermediği CHP, belediyeyi kaybetti. Yeni başkan, dün İYİ Parti'den istifa ederek bağımsız olarak seçime giren Mustafa Sadık Kaya oldu.

Bilecik Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz yıl rüşvet operasyonu sonrasında geçici olarak görevden alınan ve CHP'den ihraç edilen Semih Şahin'in istifasının ardından boşalmıştı. Bu süreçte Melek Mızrak Subaşı vekaleten başkanlık koltuğuna oturmuştu. Ancak, belediye başkanlığı seçimi için yapılan oylamada İYİ Parti'nin desteklemediği CHP adayı Subaşı, AK Parti ve MHP'nin adayı Hasan Cinit karşısında yeterli oy alamayarak seçimi kaybetti.

Chp Bilecik Belediye Başkanlığını Kaybetti

Seçimde üçüncü tura geçilirken, AK Parti ve MHP adayı Cinit'in çekilmesi sonucunda Mustafa Sadık Kaya ile Melek Mızrak Subaşı arasında geçen yarışı Mustafa Sadık Kaya kazandı. Kaya, toplamda 14 oy alırken, Melek Mızrak Subaşı 11 oyda kaldı.

Chp Bilecik Belediye Başkanlığını Kaybetti

Seçim sonrasında açıklama yapan Mustafa Sadık Kaya, 'Meclisimizin bana gösterdiği teveccüh sonucunda çok, çok iyi bir neticeye ulaştığımı düşünüyorum. Bana güven gösterdiler, devam et dediler. Bilecik için hayırlı olsun. Memleketimiz için hayırlı olsun. Bilecik’in ihtiyacı olanlara harcanacak para. Şu anda bile kasamızda para olmasına rağmen borçlanma istediler. Tüm işçilerin ve memurların hesaplarına paralar yatırıldı, hizmet bütçemiz var.' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Starfield'a dev güncelleme geliyor

Starfield'a dev güncelleme geliyor