Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis 'Behzat Amir' Eryaman metrosunda! Erdal Beşikçioğlu gençlerle şarkı söyledi

'Behzat Amir' Eryaman metrosunda! Erdal Beşikçioğlu gençlerle şarkı söyledi

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nun, Eryaman metrosundaki samimi tavırları yolculardan büyük beğeni topladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: ANKA

Ankara'da Etimesgut Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, seçim kampanyası kapsamında Eryaman metrosunu ziyaret etti ve burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdal Beşikçioğlu Eryaman Metrosunda

Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda seyahat ederek vatandaşlarla buluştu. Metrodaki yolcularla samimi bir şekilde sohbet eden Beşikçioğlu, Etimesgut ilçesinin karşılaştığı sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Vatandaşlar, Beşikçioğlu'na İlgili İlgi Gösterdi

Metrodaki vatandaşlar, Beşikçioğlu'na büyük ilgi gösterdi. Onunla fotoğraf çektirmek isteyenler oldu ve kendisine destek mesajları iletti. Beşikçioğlu da vatandaşlara teşekkür ederek, Etimesgut'un geleceği için birlikte çalışma sözü verdi.

Genç Bir Vatandaşın İlginç Tepkisi

Metroda Beşikçioğlu'na eşlik eden gençlerle de sohbet eden Beşikçioğlu, bir gençten oy istedi. Genç ise heyecanla, 'Size vereceğim, ilk oyum' diyerek yanıt verdi. Bu samimi diyalog, etkinliğin sıcak ve samimi atmosferine katkı sağladı.

Metroda Müzik Yapan Gençlere Eşlik Etti

Metroda müzik yapan gençlere de eşlik eden Beşikçioğlu, bu spontane etkinlikle gençler arasında sempati kazandı. Vatandaşlar, Beşikçioğlu'nun sıcakkanlı ve yakın yaklaşımını takdirle karşıladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray milli maçlar arasında Antalya'da kamp yapacak

Galatasaray milli maçlar arasında Antalya'da kamp yapacak