Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kulis Armağan Çağlayan'dan CHP Genel Merkez'e yakın o isme büyük tepki!

Armağan Çağlayan'dan CHP Genel Merkez'e yakın o isme büyük tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir dönem İstanbul Milletvekili olan gazeteci Barış Yarkadaş dün attığı tweet'le tepkileri üzerine topladı. Armağan Çağlayan'ın yorumu ise kısa sürede beğeni topladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Armağan Çağlayan'dan CHP Genel Merkez'e yakın o isme büyük tepki!
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İstanbul Milletvekili olarak bir dönem görev yapan gazeteci Barış Yarkadaş dün attığı tweetle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı dışındaki CHP belediye başkanları, CHP Genel Başkanı dışarı onun yeniden aday gösterilmesi için imza verdi diye paylaşım yapıp bir fotoğraf paylaştı.

Barış Yarkadaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı,

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dışındaki CHP’li tüm Büyükşehir Belediye Başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden aday gösterilmesi için imza verdi."

Genel merkezde son dönemde yakında ile bilinen Barış Yarkadaşın bu tweet sonrasında tepki mesajları gelmesine neden oldu. En dikkat çekici tweet Armağan Çağlayan'dan geldi.

Armağan Çağalayan ne dedi ?

Armağan Çağlayan fotoğrafın altına şu yorumu yaptı,

"Artık yerel seçimlerde de delegelerinizin oyuyla yetinirsiniz Barış Bey. Halkın sesine bu kadar kör ve sağır olmayı aklım almıyor. Bir baksanız keşke, Kılıçdaroğlu’nun seçimden sonra ki tivitlerinin erişimine ve aldıkları beğeni sayısına baksanız her şey ortada zaten. Instagram beğeni sayılarını ve postların altına yazılanları söylemiyorum bile!"

Barış Yarkadaş'ın paylaşımının üzerinden saatler geçmesine ramen az etkileşim alırken. Armağan Çağlayan'ın paylaşımı kısa süre içerinde yüksek etkileşim ve büyük beğeni aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz'de Cumhuriyet coşkusu

Köyceğiz'de Cumhuriyet coşkusu