Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Küçükçekmece'de Eşini Sokak Ortasında Bıçaklayan Şahıs Yakalandı: Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti

Küçükçekmece'de Eşini Sokak Ortasında Bıçaklayan Şahıs Yakalandı: Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti

Küçükçekmece'de yaşanan korkunç olayda, bir kadın sokak ortasında eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli, kaçarken vatandaşlar tarafından yakalandı ve darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçükçekmece'de Eşini Sokak Ortasında Bıçaklayan Şahıs Yakalandı: Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde, akşam saatlerinde meydana gelen olayda 27 yaşındaki G.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Ö.A. (23) ile sokak ortasında tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, G.A. yanında taşıdığı bıçakla eşini boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ö.A., kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Vatandaşlar Şüpheliyi Kaçarken Yakaladı

Olay anına tanık olan çevredeki vatandaşlar, saldırganın kaçmasına engel olmak için harekete geçti. G.A., kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı ve darp edildi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alırken, yaralı kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ö.A., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırılırken, gözaltına alınan G.A.'nın emniyetteki sorgusu devam ediyor. Polis, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Şüphelinin Kaçış Anı Kameraya Yansıdı

Olay anına dair görüntüler, çevredeki güvenlik kameraları ve cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin kaçarken vatandaşlar tarafından yakalandığı ve darp edildiği anlar yer alıyor. Ayrıca, olay yerinde bulunan bir görgü tanığı, kaçan şüpheliyi nasıl yakaladıklarını anlattı. Tanık Mehmet Pekedis, "Bize doğru kaçan birini yakalamamızı söylediler. Peşine düştüm ve yakaladım. Kaçarken onu kolundan tutup çektim, ardından darp ettik. Polis gelip ters kelepçeyle götürdü" dedi. Şüphelinin, neden bu suçu işlediğini sorduğunda ise "6 ay önce bir aldatma meselesi oldu, o yüzden yaptım" dediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mangal ateşine dezenfektan döken çift dehşeti yaşadı

Mangal ateşine dezenfektan döken çift dehşeti yaşadı