Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın İtalyan Bob saç modası trendlerde! İtalyan Bob kimlere yakışır?

İtalyan Bob saç modası trendlerde! İtalyan Bob kimlere yakışır?

Sonbahar saç modasının öne çıkanları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Peki, İtalyan bob saç kesimi nedir ve kimlere yakışır? 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İtalyan Bob saç modası trendlerde! İtalyan Bob kimlere yakışır?

Saç kesimleri konuşulduğunda genellikle Fransız stilleri ilk akla gelenler arasında yer alır. Ancak bu yıl, sosyal medya platformları TikTok ve Instagram üzerinden yükselen bir İtalyan saç trendi var: İtalyan bob saç kesimi! Dünya genelinde ünlü isimlerin de bu saç stiline yönelmesi, 'Italian bob haircut' veya İtalyan bob saç kesimi aramalarının popülerliğini artırdı.

Italian Bob 2

İtalyan Bob Saç Kesimi ve Stil Rehberi

İtalyan Bob Saç Kesimi Nedir?

İtalyan bob saç kesimi, çene hizasında küt olarak kesilen; 1960'lı yılların ortalarında popüler olan ve günümüzde yeniden trend listelerinin zirvesine yerleşen bir kısa saç modelidir. Fransız stili dalgalı bob kesimden farklı olarak İtalyan bob saç stilinde daha düz saç modelleri tercih edilir.

İtalyan Bob Saç Kesimi Kimlere Yakışır?

İtalyan bob saç kesiminin genellikle elmas yüz şekline sahip insanlara yakıştığı belirtiliyor. Ancak son günlerde hemen her ünlüde gördüğümüz bu İtalyan saç trendi kare, oval ve kalp şeklindeki yüz tiplerine de uyum sağlıyor.

Italian Bob

İtalyan Bob Saç Kesimi Nasıl Yapılır?

İtalyan bob saç kesimi için saçların küt bir şekilde kesilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Saçın arka kısmı tamamıyla aynı boyda ve düz şekilde kesilir. Saç kesiminin yüze uyum sağlaması için öndeki tutamlar daha verev şekilde kesilir. Yani ön tutamlar arka tutamlara kıyasla milimetrik farklarla daha uzun olur.

İtalyan Bob Saç Bakım Önerileri

İtalyan bob saç modelinin seninle özdeşleşmesini istiyorsan her ay veya iki ayda bir tekrar kesim yaptırarak saçının formunu aynı şekilde koruman gerekecek. Ayrıca bu saç stili için saç tipinle uyumlu şampuan, saç kremi, saç spreyi, serum vb. de alman gerektiğini belirtelim. Saçlarındaki elektriklenme ve kabarma sorununun asıl kaynağı nem kaybıysa saçlarını canlı ve bakımlı tutmak için Elseve Hydra [Hyaluronic] Nem ile Dolgunlaştıran Serum'u kullanabilirsin.

Italian Bob Q

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 yılının rengi belli oldu! Pantone Renk Enstitüsü 'Şeftali Tüyü' olarak belirledi

2024 yılının rengi belli oldu! Pantone Renk Enstitüsü 'Şeftali Tüyü' olarak belirledi