Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Anıtkabir'i Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Anıtkabir'i Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve özel deftere duygu dolu bir yazı bıraktı. Kaya, Cumhuriyet kadınlarının mücadelesini vurguladı ve Atatürk’ün ilkelerine olan bağlılıklarını ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Anıtkabir'i Ziyaret Etti
KAYNAK: Anadolu Ajansı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, 15. Olağanüstü Kadın Kolları Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve 81 ilin Kadın Kolları Başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. 

Çelenk Bırakıp Saygı Duruşunda Bulundu

Ziyaretin ilk kısmında Kaya ve beraberindekiler, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine ulaştılar. Mozolenin önünde yapılan törende, Asu Kaya bir çelenk bıraktı ve ardından saygı duruşunda bulunuldu. 

Anıtkabir Özel Defteri İmzaladı

Törenin ardından, Kaya ve heyeti, Misakımilli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir özel defterini imzaladılar. Kaya’nın deftere yazdığı metin, Atatürk’e olan derin saygısını ve Cumhuriyet’in değerlerine bağlılıklarını vurguladı:

“Sizin yarattığınız, var ettiğiniz cumhuriyetimizin değerlerini ayakta tutmak için her daim her alanda mücadelesini sürdüren cumhuriyet kadınları olarak, bize emanet ettiğiniz değerlere, kadın-erkek eşitliğine olan inancımıza bağlılığımızı arz etmek için huzurunuzdayız. İnsanlarımızın refaha ulaşması için Anadolu'nun her bir karış toprağında verilen mücadelelerde, karar alma mekanizmalarında bugün daha çok olmamız konusunda bizlere güç verdiniz. Işık ve umut oldunuz. Ülkemizin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için gösterdiğiniz ilkelerin, laikliğin, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin çağdaşlık yönünde süratle ilerlemek için vazgeçilmez olduğunu sizden öğrendik. Ulusumuzun kurtarıcısı ve kurucusu, ilk ve ebedi genel başkanımız olarak başardığınız tüm devrimlere, başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere, tüm emanetlere ve eserlere sahip çıkacağız.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Unutulmaz Bir Konser Verecek

Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Unutulmaz Bir Konser Verecek