Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Beymen Eda Erdem ile özel bir işbirliğine imza attı

Beymen Eda Erdem ile özel bir işbirliğine imza attı

Beymen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem ile stil destekçiliği anlaşması imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beymen Eda Erdem ile özel bir işbirliğine imza attı
KAYNAK: AA

Beymen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem ile önemli bir işbirliğine imza attı. Yapılan açıklamaya göre, bu anlaşma çerçevesinde, Erdem bir yıl boyunca Beymen'in stil destekçisi olacak. Ayrıca, Erdem, Beymen’in özel projelerinde aktif olarak yer alacak.

Beymen Eda Erdem ile özel bir işbirliğine imza attı

İşbirliğinin Detayları

Eda Erdem, anlaşma kapsamında Beymen’in moda projelerinde yer alarak markanın yüzü olacak. Beymen, milli sporcu Erdem’in stiline ve liderliğine olan güvenini dile getirerek, işbirliğinin her iki taraf için de büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Eda Erdem ile yan yana geldiğimiz için çok heyecanlıyız ve gururluyuz

Beymen Group Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti belirtti. Çapçı, 'Kaptanımız Eda Erdem göğsümüzü kabartan tüm başarılarının yanında duruşu, ilham veren liderliği, azmi ve disipliniyle hepimizin gururu. Ülkemizin lüks moda ve yaşam destinasyonu olarak Eda Erdem ile yan yana geldiğimiz için çok heyecanlıyız ve gururluyuz. Hepimizin yaklaşan olimpiyatlar sebebiyle ayrı bir heyecanla dolduğu bugünlerde bu işbirliğini duyurmayı ayrıca önemsiyorum. Bu vesileyle kaptanımıza, tüm takım arkadaşlarına ve ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum. Beymen olarak Eda Erdem ile olimpiyat dönüşünde gerçekleştireceğimiz projeler için de ayrı bir heyecan içindeyiz,' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyuz belirtileri nelerdir? Uyuz nasıl bulaşır? Nasıl tedavi edilir?

Uyuz belirtileri nelerdir? Uyuz nasıl bulaşır? Nasıl tedavi edilir?