Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem 'Yaş 70 iş bitmiş' demişti: Erdoğan bugün 70 yaşına girdi

'Yaş 70 iş bitmiş' demişti: Erdoğan bugün 70 yaşına girdi

Recep Tayyip Erdoğan'ın 70 yaşına girmesiyle birlikte, geçmişteki açıklamaları tekrar gündeme gelerek sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Yaş 70 iş bitmiş' demişti: Erdoğan bugün 70 yaşına girdi

Bugün 70 yaşına giren Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 yıl önce Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'a yönelik yaptığı açıklamalar sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Erdoğan'ın 15 Mart 1999 tarihinde Star gazetesine verdiği röportajda Necmettin Erbakan için sarf ettiği sözleri hatırlatarak tartışma başlattılar.

Erdoğan'ın Erbakan'a Yönelik Sözleri

Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişteki açıklamaları tekrar gündeme gelirken, Erbakan'a yönelik olarak "65 yaşında aday olmak demek, 70 yaşında işi bitmiş olmak demektir" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Erdoğan, o dönemde yaptığı açıklamalarda, siyaset yapacakları yaş sınırıyla ilgili net bir tavır sergilemişti.

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Erdoğan'ın daha önceki bu sözleri, sosyal medya platformlarında geniş kitleler tarafından yeniden gündeme getirilerek tartışma konusu oldu. Kullanıcılar, Erdoğan'ın şu anda 70 yaşına gelmiş olmasının, geçmişteki bu açıklamalarıyla çeliştiğini belirterek farklı yorumlar yapmaya başladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonsporlu Trezeguet son 4 maçta gol atarak göz kamaştırıyor

Trabzonsporlu Trezeguet son 4 maçta gol atarak göz kamaştırıyor