Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Yarın hangi okullar tatil? 12 Ocak tatil olan okullar

Yarın hangi okullar tatil? 12 Ocak tatil olan okullar

Yurdumuzun büyük bölümünde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken, okullara kar tatili haberleri geliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yarın hangi okullar tatil? 12 Ocak tatil olan okullar
KAYNAK: İHA

Türkiye'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında bulunuyor. Yurdun bir bölümünde kar yağışları hayatı olumsuz etkilerken, bazı bölgelerde okullar tatil ediliyor.

Beytüşşebap’ta eğitime kar tatili

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı nedeniyle okulların 1 gün tatil edildiği duyuruldu. İlçede yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kaymakamlık, ilçede okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu.

Yarın Hangi Okullar Tatil 12 Ocak Tatil Olan Okullar

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde eğitime kar engeli

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde etkili olan kar nedeniyle taşımalı eğitime yarın için ara verildiği bildirildi. Yedisu Kaymakamlığı, 'İlçemizde yaşanan aşırı kar yağışı, don ve buzlanmadan dolayı 12 Ocak Cuma günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere ayrıca Kürdan ve Döşengi okullarında 1 (bir) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.' açıklamasını yaptı.

Hakkari'de okullar 1 gün tatil edildi

Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Hakkari İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karara göre; yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 Ocak 2024 Cuma günü tarihi itibariyle il genelinde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

Dün Tekirdağ'da kar tatili uzatılmıştı

Tekirdağ'da kar yağışı sonrasında olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edilmişti.Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Süleymanpaşa ilçemizdeki resmi ve özel tüm okullarımızda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak günü 1 gün süre ile Şarköy ve Malkara ilçelerimizde 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Malkara, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimizdeki engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacak' denilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail’in soykırımla suçlandığı Lahey’de ilk duruşma sona erdi

İsrail’in soykırımla suçlandığı Lahey’de ilk duruşma sona erdi