Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Vergisiz telefon kampanyasında umutlar suya düştü

Vergisiz telefon kampanyasında umutlar suya düştü

Lisans öğrencileri için sevindirici bir haber olan vergisiz ve telefon haberlerinin detayları açıklandıkça

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vergisiz telefon kampanyasında umutlar suya düştü

SÜLEYMAN GEZİCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimler öncesinde sık sık dile getirdiği ve en dikkat çekici vaatlerinden birisi olan gençlere ve öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasının detayları can sıktı. İddiaya göre, kampanyaya sadece Türkiye’de üretilen veya montajlanan telefonlar dâhil olacak.

HAYALLER SUYA DÜŞEBİLİR

AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimler öncesinde sık sık dile getirdiği ve en dikkat çekici vaatlerinden birisi olan gençlere ve öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasında her geçen gün can sıkıcı detaylar gelmeye devam ediyor. İddiaya göre kampanyaya her telefon markası ve modeli dahil değil. Kampanyadan yararlanmak isteyen Üniversite öğrencileri, üretimi veya montajı sadece ülkemizde olan marka ve model telefonlarını vergisiz satın alacak. Bununla birlikte öğrenciler bu kampanyadan sadece bir kere yararlanabilecek.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Haberin ortaya çıkmasından sonra en çok merak edilen konulardan bir tanesi de ülkemizde üretimi ve montajı yapılan markaların hangisi sorusu oldu. Ülkemizde başta olmak üzere, Oppo başta olmak üzere,Reeder, Vestel, Casper, General Mobile, Vivo ve Tecno Mobile markalarının sadece birkaç modelinin üretimi veya montajı yapılmaktadır. 

SOSYAL MEDYA KAMPANYAYI ALAYA ALDI

Genel seçimler sürecinde vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasının detayları seçim sonrasında açıklandı. Detaylar belli oldukça sosyal medya kullanıcıları tepkilerini alaylı şekilde yansıttı. Gençler " iPhone, Samsung, Xiaomi yalan oldu" dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkan Baş: "Hukuksuz emirlerle korkutamazsınız"

Erkan Baş: "Hukuksuz emirlerle korkutamazsınız"