Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ümit Özdağ provakasyona karşı uyardı

Ümit Özdağ provakasyona karşı uyardı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, son dönemde sosyal medyada dönen, bazı Suriyeli ve Suriyeli çetelerin işlediği iddia edilen suçlara yönelik yapılan sahte haberlere karşı halkı uyardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümit Özdağ provakasyona karşı uyardı

Sahte hesaplardan yapılan bu haberlerin öncelikle teyit edilmesi gerektiğini belirten Özdağ, Twitter hesabından konuya ilişkin yayınladığı yazıda şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde bazı hesaplardan sahte Suriyeliler tarafından işlenmiş cinayet, tecavüz haberleri yayılmaktadır. Bu haberler yayınlanır yayınlanmaz ilgili emniyet birimleri ile Zafer Partisi yetkilileri temasa geçiyor. Haberlerin yalan olduğu ortaya çıkıyor. Aşağıda görsellerini verdiğim sosyal medya paylaşımları da provokasyon amaçlıdır. Bunlar ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. İşgalcilerden kaynaklandığı ifade edilen suçları Zafer Partisi resmi hesapları teyit etmeden itibar etmeyin. Önümüzdeki günlerde Suriyeli çeteler üzerinden yeni provokasyon girişimlerindeki olabileceğine dair teyitsiz duyumlarımız da var. Hiç bir Zafer Partili yapılan provokasyonların tuzağına düşmeyecektir. Sevgili Türk halkı sağduyusu ile polis ve jandarmanın görevini yapmasını beklemelidir." 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Son günlerde bazı hesaplardan sahte Suriyeliler tarafından işlenmiş cinayet, tecavüz haberleri yayılmaktadır. Bu haberler yayınlanır yayınlanmaz ilgili emniyet birimleri ile Zafer Partisi yetkilileri temasa geçiyor. Haberlerin yalan olduğu ortaya çıkıyor. Aşağıda görsellerini… <a href="https://t.co/zkeeVSGnOp">pic.twitter.com/zkeeVSGnOp</a></p>&mdash; Ümit Özdağ (@umitozdag) <a href="https://twitter.com/umitozdag/status/1680515671686348800?ref_src=twsrc%5Etfw">July 16, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayraktar SİHA’lar Kosova’da

Bayraktar SİHA’lar Kosova’da