Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Ümit Erdim Komşusu Meral Akşener'i Paylaştı

Ümit Erdim Komşusu Meral Akşener'i Paylaştı

Hayat Bilgisi dizisinde "Var Mısın Arif" karakteriyle tanınan Ümit Erdim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümit Erdim Komşusu Meral Akşener'i Paylaştı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Hayat Bilgisi dizisinde "Var Mısın Arif" karakteriyle tanınan Ümit Erdim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Erdim, komşusu ve hemşehrisi olan İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile kızı Ses Erdim'in birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Meral Teyze ile Samimi Anlar

Ümit Erdim, fotoğrafın altına "Meral Teyze’sine iki tekerlekli bisiklet kullanabildiğini anlattı" notunu ekledi. Paylaşımda, kızı Ses'in Akşener'e bisiklet kullanma yeteneğini gururla anlattığı anlar yer aldı. Bu samimi anlar, takipçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyada İlgi Gördü

Ümit Erdim'in paylaşımı, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, Meral Akşener'in gündelik hali ve samimi tavırlarını takdir eden mesajlar gönderdi. Fotoğraf, Erdim ve Akşener'in komşuluk ilişkisini de gözler önüne serdi.

Meral Akşener'in Gündelik Hali

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyasi kariyerinin yanı sıra gündelik hayatındaki doğal ve samimi halleriyle de dikkat çekiyor.

Ses-4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da 19 Yıl Sonra Çözülen Cinayet: Katil Zanlıları Yakalandı

Kastamonu'da 19 Yıl Sonra Çözülen Cinayet: Katil Zanlıları Yakalandı