Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem TÜRKSAT 6A'nın Ateşleme Aşamaları Başarıyla Devam Ediyor

TÜRKSAT 6A'nın Ateşleme Aşamaları Başarıyla Devam Ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu TÜRKSAT 6A'nın ateşleme aşamalarının başarıyla devam ettiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TÜRKSAT 6A'nın Ateşleme Aşamaları Başarıyla Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu TÜRKSAT 6A'nın ateşleme aşamalarının başarıyla devam ettiğini duyurdu. Bugün gerçekleştirilen 3. ateşleme işlemi, 7 dakika süren bir süreçle olumlu sonuçlandı.

Ateşleme Süreci Detayları

Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TÜRKSAT 6A'nın ateşleme sürecinin başarıyla ilerlediğini ve bugün 3. ateşlemenin tamamlandığını belirtti. Ayrıca, 4. ateşlemenin 16 Temmuz'da, 5. ateşlemenin ise 17 Temmuz'da yapılacağını duyurdu.

Yerli ve Milli Uydu TÜRKSAT 6A

TÜRKSAT 6A, Türkiye'nin iletişim altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen önemli bir projedir. Uydu, Türkiye'nin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

Gelecek Adımlar

Projenin bir sonraki adımları merakla beklenirken, TÜRKSAT 6A'nın başarılı bir şekilde uzaya gönderilmesi, Türkiye'nin uzay teknolojilerindeki ilerlemesine önemli bir katkı sağlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Başpehlivan Hüseyin Gümüşalan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?