Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Türel’e yeni koltuk

Türel’e yeni koltuk

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, istifa eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yerine Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) başkanı seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türel’e yeni koltuk

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, istifa eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yerine Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) başkanı seçildi.

 

Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından boşalan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı’na, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in adaylığı uygun bulunmuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Genel Kurulu’na katılarak, adaylığını açıkladı. Başkan Türel, bugüne kadarki en yüksek katılımlı birlik genel kurulunda kullanılan 91 oyun tamamını alarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı’na seçildi. Başkan Menderes Türel, öncelikle kendisini başkanlığına aday gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve genel kurul üyelerine teşekkür etti.

ANTALYA YI ANLATTI

 

Genel kurul üyelerine Antalya ile ilgili de bilgi veren Başkan Türel, şunları söyledi: “Antalya 10 milyondan fazla yabancı turiste ev sahipliği yapan bir şehir olarak Türkiye’nin misafir odalarından birisi. Bizim için 81 ilimizin her biri ayrı güzellik ve zenginliktir. Her ilimiz, her ilçemiz gönlümüzdedir. Örneğin Antalya Belediyesi olarak son dönemde Şırnak’ta Şırnak Belediyesi ile birlikte önemli çalışmalar yapıyoruz. Hepimiz tek Türkiye için çalışıyoruz. Birlik bünyesinde Türkiye’nin sağlığı için çalışıyoruz. Sağlıklı Kentler Birliği’nin görev alanı ve çalışmaları fevkalade geniş aslında. Genel Kurul üyelerinin oyları ile Başkanlık görevinin şahsıma tevdi edilmesi de onurlu bir görev olarak kabul ediyorum. Bugüne kadar Sağlıklı Kentler Birliğimizin kuruluşunda ve gelişmesinde öncü rol oynayan, bu birliğin kurulmasında temellere harç koyan çok kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Hikmet Şahin’e emek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bizden önceki başkanımız Sayın Recep Altepe de gerçekten birliğin bu bayrağı devraldıktan sonra en iyi şekilde ilerlemesi için çok önemli gayretler göstermiş ve gelişmesine katkı sağlamıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Önemli olan bizim isimlerimiz değildir, kurumlar kişilerden her zaman daha önce gelir. Kişiler değişir, kurumlar devam eder. Bize düşen hizmet bayrağını en iyi şekilde koruyup, bir sonraki arkadaşımıza devretmektir.” (Haber Merkezi)

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 2 bin 400 yıllık kaya mezarı bulundu

2 bin 400 yıllık kaya mezarı bulundu