Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem TOGG talebimize cevap verilmedi

TOGG talebimize cevap verilmedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçların Tarihi Yarımada'da kullanılması için çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOGG talebimize cevap verilmedi

İmamoğlu, yaptığı açıklamada TOGG'dan araç talebinde bulunduklarını ve henüz yanıt alamadıklarını belirtti. İmamoğlu, İstanbul'un elektrikli otomobile geçmesi hedefi doğrultusunda, TOGG araçlarını İstanbul'da taksi olarak kullanmak istediklerini ve makam araçları için de TOGG'a yönelmek istediklerini ifade etti. İmamoğlu ayrıca, Kazakistan veya Azerbaycan yerine TOGG araçlarının İstanbul'a gönderilmesini tercih ettiklerini ve 100 adet araç almaya hazır olduklarını da dile getirdi. Ancak henüz TOGG tarafından bir yanıt verilmediğini belirtti.

Shiftdelete'nin YouTube kanalında röportaj veren İmamoğlu, İmamoğlu, şöyle konuştu: "TOGG'dan araba talebinde bulundum. Hem şahsen hem kurumsal olarak. İlk alımlardan 'şu kadar adet almalıyız' diye yazı da yazdım. Henüz bize cevap verilmedi.

Benim önerim; Kazakistan'a araba yollamaktansa, ya da Azerbaycan'a -tabii onlar da bizim kardeş ülkelerimiz ama- bizlere ihtiyaçlarımızı sağlasınlar. 100 tane araba almaya hazırız. Konuşalım, alalım. Taksiyi TOGG'la üretelim. İstanbul'da makam araçlarında vs. TOGG'a dönelim, biz hazırız. Bizim yazımız da talebimiz de onlarda var. Hemen TOGG almaya hazırım ama henüz bize bir cevap ulaşmadı."

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan’da Atatürk’süz kutlama

23 Nisan’da Atatürk’süz kutlama