Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Tesla Türkiye’de Fiyatlarını İndirdi! Büyük indirim

Tesla Türkiye’de Fiyatlarını İndirdi! Büyük indirim

Elon Musk’ın Otomobil Markası Tesla, Türkiye’deki Fiyatlarını İndirdi. Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye’deki fiyatlarında indirime gitti. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka, bu sefer de Türkiye’de indirim yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tesla Türkiye’de Fiyatlarını İndirdi! Büyük indirim

Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye’deki fiyatlarında indirime gitti. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka, bu sefer de Türkiye’de indirim yaptı.

Tesla Model Y, Türkiye’de Daha Ucuz

Tesla, Türkiye’deki fiyatlarında güncellemeye gitti ve Model Y modelinde indirim yaptığını duyurdu. Yapılan indirimler 400 bin liralara vardı ve Model Y’nin donanım özelliklerine göre farklı fiyatlar ortaya çıktı.

Tesla’nın Araçları, Fiyat İndirimi Sonrası Daha Ucuz

Araçların en ucuzu 2 milyon 712 bin 538 TL’den 2 milyon 355 bin 480 TL’ye düşerken, en pahalısı 3 milyon 517 bin 421 TL’den 3 milyon 297 bin 811 TL’ye düştü.

Elektrikli Otomobil Markaları, Türkiye’de Fiyat Rekabetine Girdi

Son yıllarda Türkiye’ye akın eden elektrikli otomobil markaları, piyasada daha fazla yer edinmek için fiyat tarafında rekabete girişti. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un da ilgi görmesiyle birlikte, firmalar fiyatlarını aşağı çekmeye başladı.

Elon Musk’ın Türkiye’ye Olan İlgisi Artıyor

Tesla’nın sahibi milyarder iş insanı Elon Musk’ın Türkiye’ye olan ilgisi artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürekli diyalog halinde olan Musk’ın Türkiye’ye otomobil fabrikası kuracağına dair iddialar öne çıkıyor. Bu durum, Türkiye’nin otomobil sektöründeki potansiyelini gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa liderliğini koruyor

Bursa liderliğini koruyor