Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi

Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi

Suavi'nin Seydişehir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri, Ülkü Ocakları'nın tepkileri nedeniyle iptal edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Sanatçı Suavi'nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Konya'nın Seydişehir ilçesinde gerçekleştireceği konser, Ülkü Ocakları'nın itirazları sonrası iptal edildi. Sanatçının son günlerde yaşadığı bu olay, Beykoz'daki konseri sırasında yaşanan protestolarla birlikte dikkatleri üzerine çekti.

Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi

Konser neden iptal oldu?

Suavi'nin, Seydişehir Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenecek konserinin iptali, ilçede büyük bir tartışma yarattı. Önceden ilan edilen programda Suavi'nin ismi yer alırken, sonradan yapılan güncellemelerle konser programdan çıkarıldı ve iptal edildi.

Ülkü Ocakları açıklama yaptı

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Akın Bozkurt, konserin iptali konusunda Seydişehir Belediyesi ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bozkurt, yaptığı açıklamada, "İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Suavi konserinin milli hassasiyetlerimize uymadığı gerekçesiyle Seydişehir Belediye Başkanlığı'yla birtakım görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmeler sonucunda Seydişehir Belediyesi tarafından konser iptal edilip, milli vicdandaki açılan yara büyümeden kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi

Beykoz'daki Protesto Olayı

Öte yandan, Suavi'nin yaşadığı bu sorunlar, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki bir başka etkinlikte de gündeme geldi. Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği '19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü' etkinliğinde Suavi sahne aldı. Bu konser sırasında bir grup vatandaş, Suavi'nin şarkılarını dinlerken protesto düzenledi. Suavi'nin "Sen de Başını Alıp Gitme" şarkısını seslendirdiği esnada, kalabalık "Beykoz'da terörist istemiyoruz" sloganları attı.

Suavi'nin Seydişehir Konseri İptal Edildi

Suavi'nin Tepkisi

Protestoların ardından, Suavi sosyal medya üzerinden kısa bir açıklama yaptı. X hesabında paylaştığı mesajda, "Dünya Beykozlular gününde çok keyifli bir sahne, eğlenceli bir gece yaşadık. Katkı verenlere, benimle birlikte söyleyenlere ve ev sahipliği yapan Alaattin Köseler başkana ve ekibine içten teşekkürler. Gayrısı 'teferruat'" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da kız kardeşine kötü davranan eniştesini öld*rdü!

Adana'da kız kardeşine kötü davranan eniştesini öld*rdü!