Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Siyasilerden şehitlerimiz için peş peşe başsağlığı mesajları

Siyasilerden şehitlerimiz için peş peşe başsağlığı mesajları

Irak'ın Kuzeyi'nde hain terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıda 5 kahraman askerimiz şehit oldu. Gelen acı haber sonrasında siyasetçilerden ardı ardına başsağlığı mesajları geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Siyasilerden şehitlerimiz için peş peşe başsağlığı mesajları
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesindeki bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle yaşanan çatışmada beş askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Açıklamada, çatışma sırasında 3'ü ağır olmak üzere 8 askerimizin yaralandığı ve hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığı belirtildi.

Bu kahredici haber sonrasında, siyaset dünyasından peş peşe gelen başsağlığı mesajlarıyla birlikte, milletimizin ve askerlerimizin acısı paylaşıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

"Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarına acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

"Son dönemde gelen şehit haberleriyle millet olarak yüreğimiz yanmaya devam ediyor. Pençe Kilit operasyon bölgesindeki PKK saldırısında şehit olan beş askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

"Pençe-Kilit harekat bölgesindeki hain terör saldırısında şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan:

"Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 5 askerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve sevdiklerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ:

"Türk Milleti’nin başı sağolsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yapılan stratejik ve operasyonel hataların giderilmesi için hızla yeni kararlar alınması ve uygulanması gerekiyor. Askeri hastanelerin hızla açılması gerekiyor."

İBB Başkan Adayı Murat Kurum:

"Pençe Kilit Harekât bölgesinde hain bir saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun. Alçak terör örgütü bilsin ki, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, terörün kökü kazınıncaya kadar devletimiz bu yoldan dönmeyecek!"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklere de Rabb’imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik:

"Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

"Aziz milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar:

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu şehit olan kahraman askerlere Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabır, yaralı askerlere acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş:

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimizin bir an evvel sağlıklarına kavuşmasını ümit ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır:

"Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralı askerlere acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika... 5 Askerimiz şehit oldu

Son dakika... 5 Askerimiz şehit oldu