Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Side Kültür Günleri Antalya’da Coşkuyla Başladı

Side Kültür Günleri Antalya’da Coşkuyla Başladı

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Side Kültür Günleri, 19-21 Temmuz tarihlerinde renkli etkinliklerle başladı. Etkinlikler, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Side Kültür Günleri Antalya’da Coşkuyla Başladı
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Side Kültür Günleri, 19-21 Temmuz 2024 tarihlerinde renkli etkinliklerle başladı. Etkinlikler, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlikler Side Kültür Evi ve Side Limanı'nda Gerçekleşti

Manavgat Belediyesi'nin organize ettiği Side Kültür Günleri, Side Kültür Evi ve Side Limanı'nda düzenlenen etkinliklerle başladı. İlk gün, saat 19.00’da Bahtiyar Memili ve Emrah Altıntoprak tarafından gerçekleştirilen workshop, katılımcılara sanatın derinliklerini keşfetme fırsatı sundu. Sanatçılar, teknik detaylar ve kişisel sanat anlayışlarını paylaştıkları bu etkinlikte, sanatseverler keyifli ve öğretici bir deneyim yaşadılar.

Sanatçılardan Manavgat Belediyesi’ne Teşekkür

Workshop öncesinde konuşan Bahtiyar Memili ve Emrah Altıntoprak, Manavgat Belediyesi’ne davet için teşekkür ederek, bu güzel şehirde olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis ise, sanatçılara teşekkür ederek, yaz boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ve sezona bomba gibi hazırlanacaklarını ifade etti.

Apollon Tapınağı’nda Unutulmaz Konserler

Akşam saatlerinde, Gülay, Atilla ve Onur Gök Orkestrası’nın sahne aldığı konserler, Side Kültür Günleri’nde coşkuyu zirveye taşıdı. Apollon Tapınağı’nın muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleştirilen konserlerde, Türk müziğinin sevilen eserleri ve özgün besteler dinleyicilere sunuldu. Sanatçıların etkileyici performansları ve orkestranın ustaca icra ettiği eserler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Side Kültür Günleri Devam Ediyor

Side Kültür Günleri, 20 Temmuz 2024 tarihinde Bahtiyar Memili ve Emrah Altıntoprak söyleşisi, Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya ve Lamajör konserleri ile devam edecek. 21 Temmuz 2024'te ise Akdeniz Vokal konseri ile etkinlikler sona erecek. Bu etkinlikler, sanatseverler, müzik tutkunları ve kültür meraklıları için Side'nin tarihî atmosferinde unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Kıbrıs Barış Harekatı açıklaması 50. Yıl Dönümü

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan Kıbrıs Barış Harekatı açıklaması 50. Yıl Dönümü