Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem SGK’nın öğrenci konukları

SGK’nın öğrenci konukları

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Antalya İl Müdürlüğü, Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Etkinlikte öğrencilere sosyal güvenlik çalışmaları anlatıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SGK’nın öğrenci konukları

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Antalya İl Müdürlüğü, Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Etkinlikte öğrencilere sosyal güvenlik  çalışmaları anlatıldı.

SGK’dan verilen bilgiye göre, sosyal güvenlik ile ilgili temel kavramların hikâyeleştirildiği  “Güven ile Güvenli Sigortalılığa “  isimli çizgi film öğrenciler ile birlikte izlendi. Çizgi filmin ardından öğrencilere, hazırlanan sorular yöneltildi.  Öğrencilerin sosyal güvenlik ile ilgili verdikleri cevaplardan sonra, Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat Deniz,  “Sosyal güvenlik bilincini toplumun tüm kesiminde oluşturmak ve kayıt dışı istihdamı önlemek Kurum olarak en önemli hedeflerimizden biri. Öğrencilerimiz ile birlikte çizgi filmi izledikten sonra görüyorum ki, kayıt dışı istihdam ile mücadelede Kurumumuza en büyük destek bilgilendirdiğimiz ve bilinçlendirdiğimiz öğrencilerimizden gelecektir. “  dedi.

Öte yandan öğrencilere, sizler sadece büyümekle kalmayın, güven içinde büyüyün istiyoruz diye seslenen İl Müdürü Deniz “ Sevgili çocuklar, sizler sadece büyümekle kalmayın. Büyüyün ve büyürken kendinizi güvende hissedin diye biz canla başla çalışıyoruz. Ama bu konuda sizin yardımınıza, desteğinize de ihtiyacımız var. Bugün bu etkincilikte öğrendikleriniz ile ilgili, bundan sonra aile bireylerinizi, çevrenizdeki büyüklerinizi bilgilendirir misiniz? Biliyorum ki, çocuk masumiyeti karşında yumuşamayan bir kalp yoktur. Bizlere elçi olur musunuz? Eminim ki siz isterseniz yaparsınız ve el ele verdiğimizde bizler çok büyük işler başarabiliriz.” diye konuştu.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’de  renkli gösteri

Kemer’de renkli gösteri