Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Serik’te İş Makinesine Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Serik’te İş Makinesine Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Antalya Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir iş makinesine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te İş Makinesine Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir iş makinesine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Oldu?

26 yaşındaki Yusuf K.C.'nin kullandığı 01 AFV 789 plakalı Tofaş marka otomobil, seyir halindeyken yolda atık su borusu için bulunan park halindeki iş makinesine çarptı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay sonrası sürücü Yusuf K.C. ile yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Ahmet A.B., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumları hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Kaza Sonrası İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası olay yerinde inceleme başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu tür kazaların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınması konusunda yetkililer uyarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

Beşiktaş Hatayspor Maçına Hazırlanıyor