Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?

Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?

Türkiye'nin en büyük alım-satım platformlarından Sahibinden.com, sabah saatlerinden itibaren gününden itibaren erişim sorunu yaşanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?
KAYNAK: Haber Merkezi

Kullanıcılar, gece saatlerinden beri siteye ulaşmakta zorlanıyor ve çeşitli hata mesajları ile karşılaşıyor. Peki, Sahibinden.com neden açılmıyor, çöktü mü?

Kullanıcılar Neden Sorun Yaşıyor?

Sahibinden.com'a girmek isteyen kullanıcılar, internet sitesine erişim sağlayamıyor. İkinci el araç ve konut alım-satımında sıkça tercih edilen bu platform, yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcılarını mağdur etti.

Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?

Resmi Açıklama Geldi Mi?

Sahibinden.com yetkilileri, yaşanan sorunla ilgili olarak resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Kullanıcılar Beklemede

Sahibinden.com kullanıcıları, yaşanan teknik sorunun bir an önce çözülmesini ve normal işleyişe dönmesini bekliyor. Platformun, alan adı hizmeti sağlayan firmanın çalışmalarını yakından takip ettiği belirtiliyor.

Yaşanan erişim sorunuyla ilgili gelişmeleri takip etmek ve platformun yeniden hizmete girmesini beklemekten başka bir çare kalmıyor. Sahibinden.com yetkilileri, sorunun çözülmesi durumunda kullanıcıları bilgilendireceklerini açıkladı.

Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?

Sahibinden.com Nedir ve Nasıl Ortaya Çıktı?

Sahibinden.com, Türkiye'nin önde gelen online alım-satım platformlarından biridir. Peki, bu platform nasıl ortaya çıktı ve hangi hizmetleri sunmaktadır?

Sahibinden.com Nasıl Kuruldu?

Sahibinden.com, 1990'lı yılların sonlarında Türkiye'deki İnternet girişimciliğinin gelişmeye başladığı dönemde kurulmuştur. Şirketin kurucusu ve Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Aksoy, 1999 yılında geleneksel medyadaki ilanlara bir alternatif oluşturmak amacıyla harekete geçti. İlanların internet üzerinden görsel unsurlar içeren detaylı bir şekilde verilebilmesi ve alıcılar için kolay arama imkanı sağlanması fikriyle sahibinden.com'un temelleri atıldı.

İlk Yılları

Sahibinden.com, 2000 yılında 2.700 ilanla faaliyetlerine başladı. İlk başta vasıta, cep telefonu, gayrimenkul ve ayakkabı gibi çeşitli kategorilerde hizmet veriyordu.

Sahibinden.com'da Erişim Sorunu! Sahibinden.com Çöktü mü?

Büyüme ve Ödüller

2009 Altın Örümcek Web Ödülleri'nde "En İyi E-ticaret" ve "En İyi Seri İlan" kategorilerinde ödüllendirilen Sahibinden.com, 2010 yılında Deloitte Fest500 sıralamasında Türkiye'nin en hızlı büyüyen 3. teknoloji şirketi olarak gösterildi.

Sonuç olarak, Sahibinden.com, Türkiye'de online alım-satımın öncülerinden biri olarak başladığı serüveninde, geniş kategori yelpazesi ve kullanıcı dostu hizmetleriyle dikkat çekmiş ve çeşitli ödüllerle taçlandırılmıştır.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emek Antalya'nın Kazanç İstanbul'un

Emek Antalya'nın Kazanç İstanbul'un