Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Sabahattin Ali’nin Unutulmaz Eseri Kürk Mantolu Madonna Dizi Oluyor

Sabahattin Ali’nin Unutulmaz Eseri Kürk Mantolu Madonna Dizi Oluyor

Türk edebiyatının en çok satan eserlerinden biri olan Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna’sı hakkında son karar verildi. Uzun süredir tartışılan konu sonunda netlik kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sabahattin Ali’nin Unutulmaz Eseri Kürk Mantolu Madonna Dizi Oluyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Sabahattin Ali’nin unutulmaz eseri Kürk Mantolu Madonna, Türk edebiyatının en çok satanlar listesinde uzun yıllar boyunca zirvede yer aldı. Bu eser, kırık bir aşk hikayesini anlatıyor ve başrol karakteri Raif Efendi’nin Almanya’da gittiği sergide gördüğü resimden ilham alıyor. Ancak, bu eserin dizi mi yoksa film mi olacağı konusu uzun yıllar boyunca tartışıldı ve sonunda kesin bir karar verildi.

Yapım Şirketi Belli Oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, son olarak Grimme ödüllü Netflix orijinal dizisi German Genius’u yapan Alman yapım firması CAB Film ve Cem Karaca, Dilberay ve Barış Akarsu’nun filmlerinin yapımına imza atan Fikri Harika Prodüksiyon, bu projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Çekimler Hem Türkiye’de Hem de Almanya’da Yapılacak

Bu Alman-Türk ortak yapımı proje, hikayenin ruhuna uygun olarak hem Türkiye’de hem de Almanya’da çekilecek. Dizinin Almanya çekimlerine, “Matrix”, “John Wick 4” ve “Babil” gibi birçok projeye ev sahipliği yapan Studio Babelsberg ev sahipliği yapacak.

Yönetmen Koltuğunda Kim Oturacak?

Filmin yönetmen koltuğunda, yapım firmalarının ortaklaşa belirlediği isim olan Enes Ateş oturacak. Oyuncu kadrosu yakında şekillenecek olan bu proje için Almanya ve Türkiye’deki dijital platformlarla görüşmeler sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ümraniye'de İETT Şoförü Silahlı Saldırıya Uğradı: 6 el ateş açtı

Ümraniye'de İETT Şoförü Silahlı Saldırıya Uğradı: 6 el ateş açtı