Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Öğrenciler dikkat! Yeni üniversitelilere 10 bin TL destek

Öğrenciler dikkat! Yeni üniversitelilere 10 bin TL destek

Pendik Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt olacak öğrencilere bu yıl 10 bin TL destek verecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öğrenciler dikkat! Yeni üniversitelilere 10 bin TL destek
KAYNAK: İHA

İstanbul Pendik Belediyesi, 2024-2025 eğitim yılında üniversiteye yeni kayıt yaptıracak öğrencilere önemli bir destek sunuyor. “Yeni Üniversiteli Destek Uygulaması” adı altında verilen bu yardım, gençlerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, destek miktarını bu yıl 10 bin Türk Lirası olarak belirlediklerini açıkladı.

Üniversiteye İlk Kayıt Yapan Öğrencilere Büyük Destek

Belediye Başkanı Ahmet Cin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Üniversite sınav maratonu sona erdi, sonuçlar açıklandı ve yerleştirmeler yapıldı. Pendik’te ikamet eden ve üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran her bir öğrenciye bu yıl 10 bin TL eğitim desteği sağlayacağız. Destekten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, pendik.bel.tr adresinde yer alan formu doldurması yeterli.”

Destek İçin Tek Yapmanız Gereken: Formu Doldurmak

Üniversiteye yerleşen ve Pendik’te ikamet eden öğrenciler, destekten faydalanmak için Pendik Belediyesi’nin resmi internet sitesindeki “Yeni Üniversiteli Destek Formu”nu doldurabilirler. Başvuruların kolaylıkla yapılabildiği bu sistem, gençlerin eğitim hayatlarını daha rahat sürdürmelerine yardımcı olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kısa vadeli dış borç stoku haziranda artış gösterdi

Kısa vadeli dış borç stoku haziranda artış gösterdi