Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem MHP'li başkan yardımcısı Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi

MHP'li başkan yardımcısı Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yeni dönemde mecliste yer almayacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı dava açılması gerektiğini belirterek yargıya çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li başkan yardımcısı Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi

Yıldız, Kılıçdaroğlu hakkında 28 fezlekenin bulunduğunu ve bu fezlekelerin iddianameye dönüştürülmesi için başsavcılıklara çağrıda bulundu.

Feti Yıldız şu ifadeleri kullandı: 

“Milletvekilleri 2 Haziran’da yemin edecek.CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı sona erdi. Hakkında düzenlenmiş  Fezlekeler anayasa ve adalet Komisyonu raflarında bekliyor." dedi


Yıldız sonraki gödnerisinde;"Cumhuriyet başsavcılıkları, hakaret,tehdit,iftira, suç ve suçluyu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kurul halinde çalışan kamu görevlilerine,görevinden dolayı hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, terör örgütü propagandası gibi çeşitli suçlardan hazırlanmış…" ifadelerini kullandı.


Yıldız son mesajında da: "28 adet Fezlekeyi  iddianameye dönüştürerek kamu davası açabilir. Daha önce açılmış ancak  dokunulmazlık nedeniyle durdurulan davalar kaldığı yerden devam eder.” dedi. 


NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alfons Groenendjik: “Ligde kaldığımız için mutluyuz”  

Alfons Groenendjik: “Ligde kaldığımız için mutluyuz”