Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Mevlana Petrol Grup, Antalya'da Turizm Yatırımlarını Genişletiyor

Mevlana Petrol Grup, Antalya'da Turizm Yatırımlarını Genişletiyor

Akaryakıt ve gıda sektörünün öncü firması Mevlana Petrol Grup, turizm sektöründe de yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mevlana Petrol Grup, Antalya'da Turizm Yatırımlarını Genişletiyor

Akaryakıt ve gıda sektörünün öncü firması Mevlana Petrol Grup, turizm sektöründe de yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Grup, geçtiğimiz günlerde yönetim danışmanlığı konusunda deneyimli turizmci Volkan Şimşek ile anlaştı ve iki önemli ismi daha kadrosuna dahil etti.

Yeni İsimler

Mevlana Petrol Grup Otelleri’nin Genel Koordinatörü olarak Levent Suyolcuoğlu göreve getirildi. Ayrıca, Demre’de bulunan Andriake Hotel’in Genel Müdürlüğüne Ümit Erkanlı atandı.

Yatırımlar Devam Ediyor

Mevlana Petrol Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, turizm sektöründe güçlü isimlerle yollarına devam etmek istediklerini belirtti. Yılmaz, “Akaryakıt ve gıda sektörlerinde uzun süredir faaliyet göstermekteyiz. Ancak turizmde yatırımlarımıza daha yeni başladık diyebiliriz. Bu noktada doğru kişilerle doğru adımlar atarak ilerlemek istiyoruz. Hem Levent Suyolcuoğlu’nun hem de Ümit Erkanlı’nın bize önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Kısa sürede adımızdan söz ettirir hale gelmek istiyoruz” dedi.

Yeni Sezon Beklentileri

Levent Suyolcuoğlu, Mevlana Petrol Grup ailesine katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti ve “Yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübemizi şimdi Mevlana ailesi için kullanacağız. Yeni sezondan beklentilerimiz oldukça fazla. Bu noktada en kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp otellerimizi yeni sezona hazır hale getireceğiz” dedi.

Ümit Erkanlı ise, “Mevlana Petrol Grup, özellikle son iki yıldır turizm alanında önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Hedefimiz Andriake Hotel’i ziyaret eden misafirlerimizin mutlu şekilde ayrılmaları. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’de Taksi Şoförü Canice Katledildi! Antalya'dan Tepki

İzmir’de Taksi Şoförü Canice Katledildi! Antalya'dan Tepki