Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Meteoroloji uyarıyor: Aşırı yağış ve fırtına uyarıları için açıklama

Meteoroloji uyarıyor: Aşırı yağış ve fırtına uyarıları için açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına uyarıları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji uyarıyor: Aşırı yağış ve fırtına uyarıları için açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına sebebiyle 5 Mart 2024 Salı günü için yapılan uyarıları açıkladı.

Turuncu Uyarı Verilen İller:

Muğla ve Antalya illerinde Turuncu Uyarı verildi. Bu uyarılar, vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları gerektiğini belirtiyor.

Sarı Uyarı Verilen İller:

Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Eskişehir, Ankara, Konya ve Karaman illerinde Sarı Uyarı verildi. Bu illerde de vatandaşların dikkatli olmaları ve olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları önemle vurgulanıyor.

Vatandaşların Dikkatine: Tedbirler Alınmalı

Bakan Yerlikaya, aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle oluşabilecek risklere karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti. Özellikle, sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı gerekli önlemlerin alınması önem arz ediyor.

Acil Durumda Yardım: 112 Acil Çağrı Merkezi

Bakanlık, herhangi bir acil durumda vatandaşların yardım alabileceği 112 Acil Çağrı Merkezi'nin 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Bakan Yerlikaya, açıklamasını, "Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." diyerek tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı hazırlıklarını sürdürüyor