Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Mesut Kocagöz'e Mecliste Büyük İlgi

Mesut Kocagöz'e Mecliste Büyük İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi meclisine katılan dün tahliye edilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e büyük ilgi gösterildi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mesut Kocagöz'e Mecliste Büyük İlgi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Tünektepe Teleferik Tesisleri’nde 12 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybetmesine, 17 kişinin de yaralanmasına sebep olan teleferik kazası sonrasında dönemin ANET Genel Müdürü ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 14 Nisan 2024 Pazar günü nöbetçi mahkeme kararıyla tutuklandı.

Kocagöz’ün Tutukluluk Süreci

Kocagöz, kazanın ardından 60 gün boyunca tutuklu kaldı. Ancak, 11 Şubat tarihinde Antalya Adliyesi’nde gerçekleşen dava sonucunda tahliye edildi. Tahliye kararı, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla verildi.

Kocagöz’ün Belediye Meclisine Katılımı

Kepez Belediye Meclisi’ne hiç katılamayan Kocagöz, tahliye sonrası ilk defa Antalya Büyükşehir Belediyesi meclisine katıldı. Meclise katılan Kocagöz’e gösterilen ilgi büyüktü.

Böcek'ten Anlamlı Paylaşım 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten Meclis Öncesi Mesut Kocagöz payaşımı yaptı. Böcek, "Özgürlüğüne kavuşan Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz ve CHP İl Başkanımız Nail Kamacı  ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi bir araya geldik. 2 aylık aranın ardından Mesut Başkanımızın da katılımıyla grup toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm meclis üyelerimizle birlikte şehrimize faydalı hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Alacağımız kararların halkımıza ve Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da 15 kez kan verdi 2 hastaya can oldu!

Adana'da 15 kez kan verdi 2 hastaya can oldu!