Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Merak Akşener'den 6'lı masa için: Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım!

Merak Akşener'den 6'lı masa için: Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım!

Dün sabah Trabzon'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partililerle buluştu ve ardından bir otelde düzenlenen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merak Akşener'den 6'lı masa için: Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım!
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Dün sabah Trabzon'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partililerle buluştu ve ardından bir otelde düzenlenen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından Yomra ilçesindeki İkisu Mahallesi'ne geçen Akşener, burada bir çay ocağında toplanan kalabalıkla bir araya geldi.

Akşener, çay ocağında bir kişinin yönelttiği soru üzerine 6'lı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlattı. Bir kişinin, "Keşke o masadan kalktığınızda geri dönmeseydiniz" ifadesi üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" yanıtını verdi. Bu cevap üzerine söz alan kişi, "Ben Karadenizliyim, içinden geçeni kıvırarak konuşmam. Düz bir insanım" dedi. Akşener ise "Alışkınım" ifadelerini kullandı.

Merak Akşener özür diledi

"O masadan kalktınız, takdir ettik sizi, ama keşke geri dönmeseydiniz" ifadeleri üzerine Akşener şunları söyledi: "Keşke, şimdiki aklım olsa katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Siz de destek olun. Samimi bir şey söylüyorum. Bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettim. Meral Akşener olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var, bizim, ben niye Cumhurbaşkanı adayı olmuyum ki? Yani arıza çıkarmamak için ben her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz. Ben de bunlara gayret ettim. Mesele ben değilim, sizsiniz. Siz bana söylediniz. Dolayısıyla o da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim."

Bana da yazık

"Bana da yazık. Masadan ayrılmasının ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın gece saat 02.15’te evine geldiğini vurgulayan Akşener, 'İkisine de son kez sordum. İkisine 'aday olabilir misiniz?’ dedim. ’Hayır’ dediler. Bunun üzerine bir teklif yapıldı. Normalde genel başkanların hiçbiri olmayacak. Başkan yardımcısı 2’si olacak. Bu çok uygun bir şeydi. Bununla kazanma ihtimali yüksekti. Sonra bir kağıt yazdı. Ben sonra arkadaşlarımı tekrar topladım. Ortak hazırladığımız o yazıyı arkadaşlara okudum. O iki belediye başkanı arkadaşa ’Kemal beyin bilgisi var mı?’ dedim. ’Var’ dediler. Ben o yazıyı partideki arkadaşlarıma okuyunca 3 kişi hariç ’Otur, tekrar dön’ dediler. Buradaki halime bak. Bana da yazık. Sonra döndük otele gittik. 2 belediye başkanı, ben ve Kemal bey burada tamam dedik. 2’si şahit. Bunun üzerine ben kağıdı imzalayacağız zannediyorum. Önce bir arkadaş, sonra Ali Babacan ’Bizim bundan haberimiz yok’ dedi. Ben de masanın haberi var zannediyorum. Burada bana ’Aklın yeni mi başına geldi’ diyebilirsin. Sorguladığım yer burası. Dürüstçe durumu anlattım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler