Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Manavgat'ta Kaza Değil Cinayet! Çarptı Kaçtı Bir de Dönüp Kontrol Etti

Manavgat'ta Kaza Değil Cinayet! Çarptı Kaçtı Bir de Dönüp Kontrol Etti

Manavgat-Antalya D-400 karayolunda geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin motosiklete çarpıp kaçması sonucu motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Kaza Değil Cinayet! Çarptı Kaçtı Bir de Dönüp Kontrol Etti
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat-Antalya D-400 karayolunda geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin motosiklete çarpıp kaçması sonucu motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, otomobilin çarpmanın ardından kısa bir süre durup sonra kaçtığı ve daha sonra olay yerine geri dönerek durduğu gözlendi.

Motosiklette Çarptı Kaçtı

Kaza, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan Sebahattin Saygın'ın (37) kullandığı 07 BDA 507 plakalı motosiklete, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosiklet asfaltta sürüklendi. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

A W237530 03

Hayatını Kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda Sebahattin Saygın'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaskı ve terliği olay yerinde bulunan sürücünün üzerine örtülen motosiklet plakasıyla birlikte olduğu gözlendi. Jandarma ekipleri, kazaya karışan otomobil sürücüsünü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenlik Kamerası Görüntülerine Yansıyanlar

Kaza anı, yol kenarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Niğde’de Trajik Olay: Gümüşler Baraj Göleti’nde Boğuldu

Niğde’de Trajik Olay: Gümüşler Baraj Göleti’nde Boğuldu