Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Manavgat'ta Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kerpiç Evde Hasara Yol Açtı

Manavgat'ta Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kerpiç Evde Hasara Yol Açtı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gençler Mahallesi'nde, Seladdin Varış'a ait kerpiç bir evde akşam saatlerinde yangın çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kerpiç Evde Hasara Yol Açtı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gençler Mahallesi'nde, Seladdin Varış'a ait kerpiç bir evde akşam saatlerinde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, yangının elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar sonucu başladığı belirtildi. Yangın nedeniyle evden dumanlar yükselmeye başladı ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiye ve Jandarma Ekipleri Olaya Müdahale Etti

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, şans eseri yangında yaralanan veya dumandan etkilenen olmadı. Ancak kerpiç ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olayın Detayları Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni ve ev sahibinin yaşadığı zararlarla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor. Yetkililer, yangının elektrik kontağından çıktığına dair ilk bulguları değerlendiriyor ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangına İtfaiye Müdahale Etti

Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangına İtfaiye Müdahale Etti