Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kızılcık Şerbeti’nin 'Pembe’si Yıllar Önceki Halini Paylaştı

Kızılcık Şerbeti’nin 'Pembe’si Yıllar Önceki Halini Paylaştı

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Pembe’ karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından yıllar önceki halini paylaştı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti’nin 'Pembe’si Yıllar Önceki Halini Paylaştı
KAYNAK: Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Pembe’ karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından yıllar önceki halini paylaştı. Taşçıoğlu paylaşımına “Ah gençlik” notunu yazdı.

“Ah Gençlik”

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Fatih’in annesi Pembe’ rolüne hayat veren Taşçıoğlu, Instagram hesabından 2005 yılında kadrosunda yer aldığı Belalı Baldız dizisinden bir sahne yayınladı. Taşçıoğlu paylaşımına “Ah gençlik” notunu yazdı.

Lise Aşkı ve Evlilik Hikayesi

Sibel Taşçıoğlu, Ali Sunal’ın sunduğu ‘Ali ile Aramızda’ programında lise aşkı Murat Kolçak Köstendil’le evlenme hikayesini anlatmıştı. Taşçıoğlu, “Biz lisedeyken flört durumumuz vardı. Aşk yaşıyorduk. Herkes bir hayat yolu çizdi kendine. Ben İstanbul’a geldim. Öylelikle koptu bir şeyler. İyi ki de kopmuş. O zamandan bu zamana muhtemelen taşıyamazdık. Araya 20 yıl girdi. Meğer 6 yıldır İstanbul’da yan sokağımda oturuyormuş. Sosyal medyada kız kardeşini gördüm. Oradan mesaj ve böyle oldu. Biz lisede beraberken ‘ne kadar güzel bir soyadı var’ diye düşünüp ‘İnşallah ileride evleniriz benim de soyadım öyle olur’ demiştim” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mansur Yavaş  'Ankaragücü küme düşecek' iddialarına yanıt verdi

Mansur Yavaş 'Ankaragücü küme düşecek' iddialarına yanıt verdi