Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kırcami için kritik buluşma ve toplantı

Kırcami için kritik buluşma ve toplantı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı, Bir de yıllardır imar bekleyen ama her planlaması yargıya giden Kırcami'nin imar planı sürecini ele almak üzere bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırcami için kritik buluşma ve toplantı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı, Bir de yıllardır imar bekleyen ama her planlaması yargıya giden Kırcami'nin imar planı sürecini ele almak üzere bir araya geldi.

Kırcami 1

Toplantının Detayları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı, Kırcami'nin imar planı sürecini tartışmak üzere bir araya geldi. Toplantıda, Muratpaşa ilçesi ve Kırcami'nin geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kırcami 2

Kırcami Gündemde

Muratpaşa Belediye Başkanı, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile bir araya geldik. Muratpaşa’mız ve Kırcami İmar Planı süreci üzerine değerlendirmede bulunduk. Antalya’mız ve Muratpaşa’mız için başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarla koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Böcek'ten açıklama 

Böcek, "Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal  ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek Kırcami başta olmak üzere ilçemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirdik. İş birliği içerisinde halkımızın huzuru için çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Kastamonu'ya Büyük Destek! "150 Milyon TL Hibe Dağıtılacak"

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Kastamonu'ya Büyük Destek! "150 Milyon TL Hibe Dağıtılacak"