Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez’de Yeşilçam Günleri 

Kepez’de Yeşilçam Günleri 

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinliklerinin yapıldığı Dokumapark’taki Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı. Mavi beyaz Akdeniz Köyü’nün içinde birçok güzel etkinlik ve Açık Hava Yeşilçam Günleri Antalyalıları bekliyor. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de Yeşilçam Günleri 

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre Dokuma Park’taki Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinlik kapsamında mavi beyaz Akdeniz köyü meydana getirdiklerini ve etkinliğin 3 Eylül’e kadar açık olduğunu bildirdi. Antalyalıları yaz akşamlarında Nostaljik Yeşilçam Sokağı’na davet eden Başkan Tütüncü, “Çıkın çıkın gelin. Bu sıcak yaz akşamlarında kalplerimiz, gönüllerimiz daha çok birbirine yakınlaşsın. Etkinliklerde birbirinden değerli sanatçılarımız yer alacak” dedi.  

Kepezin-Nostaljik-Yesilcam-Sokagi-acildi_8

KÖSE ‘İYİ EĞLENCELER’ DİLEDİ 

Açılışa katılan AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, bu gibi etkinliklerin kendilerini geçmişe götürdüğünü söyledi. “Erkin Korayı dinleyince gençliğimize ve çocukluğuma gidiyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Milletvekili Köse, “Erol Evgin’i hatırlıyoruz.  Sezen Aksu’yu hatırlıyoruz. Nilüfer’i hatırlıyoruz. O günleri yeniden yad ediyoruz. Nostaljik Yeşilçam Sokağı ile birlikte bizi o günlere götüren Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye ve teşrif ederek burayı şereflendiren sizlere çok teşekkür ederim. Herkese 3 Eylül’e kadar iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu. Açılışın ardından ev sahibi Başkan Tütüncü ve misafirler Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nı gezdi. 

Antalya Klasik Otomobiller Kulübü’nün de renk kattığı mavi beyaz Akdeniz Köyü’nün içinde birçok güzel etkinlik ve Açık Hava Yeşilçam Günleri, 3 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor. 

Kepezin-Nostaljik-Yesilcam-Sokagi-acildi_4

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LİMANDA BÜYÜK PATLAMA!!! İŞTE O GÖRÜNTÜLER

LİMANDA BÜYÜK PATLAMA!!! İŞTE O GÖRÜNTÜLER