Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İşte Süleyman Soylu'nun sessizliğinin nedeni!

İşte Süleyman Soylu'nun sessizliğinin nedeni!

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, iktidar medyasının "intisaplı" ifadesinden duyduğu rahatsızlık gazeteci Nuray Babacan'ın yazısına konu oldu. Babacan'a göre, Soylu, bu ifade üzerine gelecek planlamalarını değerlendirmeye ve yeni stratejiler geliştirmeye başlamış durumda.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İşte Süleyman Soylu'nun sessizliğinin nedeni!

İçişleri Bakanlığı görevini Ali Yerlikaya'ya devreden AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun uzun süredir süren sessizliğinin ardındaki neden netleşti. Ali Yerlikaya'nın yönetimindeki İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen operasyonlar ve Cumhuriyetin 100. yılı ile 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümüne dair yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Yerlikaya'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, AKP içinde farklı yorumlara neden oldu. Bu süreçte Soylu'nun, iktidar medyasının kullandığı "intisaplı" ifadesinden rahatsız olduğu ve geleceğe dair planlarını değerlendirmeye başladığı iddia edildi. Şu an için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı pozisyonunu hedefleyen Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi etkinliği devam ettiği sürece bu pozisyonu koruyacağı belirtiliyor.

İntisaplı ifadesinden büyük rahatsızlık duydu

Gazete Pencere'nin Nuray Babacan'ın yazısına göre, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, iktidar medyasının "intisaplı" ifadesinden büyük rahatsızlık duydu. Bu ifadenin kullanılmasının ardından Soylu'nun, geleceğine dair planlarını değerlendirmeye başlayarak tüm hesaplarını sonrası için yapmaya başladığı belirtiliyor.

Erdoğan'ın siyasette aktif olduğu sürece bu pozisyonunu korumaya devam edeceği ifade ediliyor

Nuray Babacan'ın Gazete Pencere'deki yazısına göre, Süleyman Soylu şu anda İstanbul Milletvekili olarak herhangi bir siyasi hamlede bulunmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı istese de bu pozisyon için şu an için şansının olmadığını biliyor. Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette aktif olduğu sürece bu pozisyonunu korumaya devam edeceği ifade ediliyor. Soylu, gelecekteki siyasi adımlarını planlamak için bekleyişini sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü banka Türkiye'deki şubelerini tek tek kapatıyor! Banka müşterisini korkutacak gelişme

Ünlü banka Türkiye'deki şubelerini tek tek kapatıyor! Banka müşterisini korkutacak gelişme