Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbulkart ile ödeme dönemi başladı!

İstanbulkart ile ödeme dönemi başladı!

İstanbul'da Minibüslerde İstanbulkart ile Ödeme Dönemi Başladı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma sistemini daha da kullanıcı dostu hale getiriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbulkart ile ödeme dönemi başladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlatarak ulaşım sektöründe önemli bir adım attı. 'Ücret Entegrasyon Projesi' adı verilen bu uygulama, ilk olarak Arnavutköy ilçesinde pilot bölge olarak hayata geçirildi. Bu proje ile minibüs yolcuları, İstanbulkart kullanarak ödemelerini yapabilecek ve çeşitli avantajlardan faydalanabilecekler.

İstanbulkart ile Minibüslerde Ödeme Kolaylığı

İBB, ‘Ücret Entegrasyon Projesi’ kapsamında minibüslerde İstanbulkart ile ödeme yapılabilmesini sağladı. Pilot uygulaması Arnavutköy ilçesinde başlatılan proje, kısa sürede İstanbul geneline yayılacak. Başlangıçta 9 araçla başlayan uygulama, toplu ulaşımın tam entegrasyonunu hedefliyor.

Toplu Ulaşımın Entegrasyonu

Proje ile minibüsler, İstanbul’un toplu ulaşım ağına tam entegre hale gelecek. Bu sayede minibüs yolcuları, aktarma, ücretsiz veya indirimli seyahat gibi avantajlardan yararlanabilecekler. İstanbul’un ulaşım sorununa çözüm sunan bu proje, şehirdeki toplu taşıma sistemini daha kullanıcı dostu hale getirecek.

İBB Yetkililerinden Açıklama

İBB Arnavutköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, projenin İstanbul'un ulaşımında önemli bir dönüşüm başlattığını belirtti. Akgün, projenin İstanbul halkına konforlu ve entegre bir ulaşım hizmeti sunmayı amaçladığını vurguladı.

Yeni Dönemde Avantajlar

Ücret entegrasyonuyla birlikte minibüslerde de çeşitli avantajlar sunulacak. İBB tarafından sübvanse edilen aktarmalı, ücretsiz ve indirimli ödemeler, şehirdeki toplu ulaşımın daha erişilebilir hale gelmesini sağlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul kantinlerinde yeni dönem: MEB'den haftada bir gün çorba ve meyve günleri

Okul kantinlerinde yeni dönem: MEB'den haftada bir gün çorba ve meyve günleri