Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul'da E-5 Karayolu'nda trafik kaosu

İstanbul'da E-5 Karayolu'nda trafik kaosu

İstanbul’da E-5 karayolu Avcılar-Küçükçekmece hattında eşzamanlı olarak gerçekleştirilen yol yenileme ve altyapı çalışmaları nedeniyle trafik kaosa dönüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da E-5 Karayolu'nda trafik kaosu
KAYNAK: İHA

İstanbul’da trafik sorunları her geçen gün artarken, Avcılar ve Küçükçekmece'de yapılan eşzamanlı altyapı çalışmaları, trafiği daha da içinden çıkılmaz hale getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından gerçekleştirilen metrobüs yolu yenileme çalışmaları nedeniyle Avcılar'da E-5 karayolunun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Aynı zamanda, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) tarafından yapılan yüksek gerilim yer altı kablosu çalışmaları nedeniyle Küçükçekmece’de de E-5 karayolunun bir şeridi kapalı kaldı.

Uzun Araç Kuyrukları ve Yoğun Trafik

Havadan çekilen görüntüler, trafik kaosunun boyutlarını gözler önüne serdi. Her iki yönde kilometrelerce uzanan araç kuyrukları, İstanbul’un ulaşım sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi. Vatandaşlar, bu uzun beklemeler nedeniyle işe geç kalmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Bazı kişiler ise trafiğin yoğunluğu nedeniyle araçlarını kullanmakta zorlandıklarını belirtti.

Vatandaşların Trafik Şikayetleri

Metrobüs çalışmaları nedeniyle yaşadığı trafik yoğunluğunu dile getiren Doğan Şahin şunları söyledi: “Metrobüsler aşırı derecede bu çalışmalardan etkileniyor, trafik çok yoğun. Kendi aracım var ama trafik nedeniyle kullanamıyorum. A noktasından B noktasına gitmek en az 1,5 saat sürüyor. Bu durum büyük bir vakit kaybına neden oluyor. Evde uyumayı tercih ediyorum.”

Yaşar Mutlu ise trafik nedeniyle işe gidemediklerini belirtti: “Trafik sorunları nedeniyle işe gitmekte çok zorlanıyoruz. Bugün trafik yüzünden işe gidemedim ve geç kaldığımız için çalıştığım fabrikaya alınmadım. Büyükçekmece’den buraya 2 saatte gelebildim. Yan yoldaki trafik çalışması bu durumu daha da zorlaştırdı.”

Berkan Taner ise trafik sorunlarının İstanbul’un bitmeyen çilesi olduğunu vurguladı: “Yol bakım çalışmaları nedeniyle trafik yoğunluğu arttı. Metrobüsü en çok kullanan vatandaşlar bu durumdan etkileniyor. Sıcaktan iş çıkışında insanların çileden çıkmaları normal.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce'de Otobüs Ve Otomobile Çarpan Tır Bir Başka Otomobilin Üzerine Devrildi

Düzce'de Otobüs Ve Otomobile Çarpan Tır Bir Başka Otomobilin Üzerine Devrildi